Sierpruim

Sorteer op
per pagina

2 producten

prunus-nigra_a6f024.jpg
Prunus Cerasifera Nigra
Purperbladige sierpruim
200-300 cm
v.a. € 149,95 € 137,57
d62e4e3856f1eff55bcd8e462d8c.jpg
175-250 cm
v.a. € 129,95 € 119,22
Sorteer op
per pagina

2 producten

Bestel je sierpruim bij Fleur.nl

Van de Sierpruimenbomen komt de purperbladige sierpruim (Prunus cerasifera ‘Nigra’) het meest voor in Nederland. Deze boom kondigt de lente aan door zijn vroege bloei. Hij produceert al vroeg trossen met roze bloemen. Daarna produceert de boom roodpaarse twijgen en bladeren. De boom heeft een gesloten structuur met veel vertakkingen, waardoor hij goed dienst kan doen als leiboom of dakboom. Als een sierkers jaarlijks genoeid wordt, past hij ook goed in een kleine tuin. 

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Je kunt je favoriete boom eenvoudig bestellen bij Fleur.nl. Deze wordt vervolgens persoonlijk door onze eigen kweker bij je thuisbezorgd (gratis verzending vanaf 45 euro). De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen en je hoeft zelfs niet thuis te zijn! Als je bomen bestelt, heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Als je gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met alle liefde de boom voor je in de tuin. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Als je voor de aanplantservice kiest, worden de bomen binnen tien werkdagen geplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Het is aan te raden bij de aanplantservice ook gebruik te maken van het aanplantpakket. We leveren dan boompalen en aanplantgrond mee. Wanneer je gebruik maakt van de aanplantservice en het aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroei garantie.

Search engine powered by ElasticSuite