Sierpruim

Sorteer op
per pagina

2 producten

prunus-nigra_a6f024.jpg
Prunus Cerasifera 'Nigra'
Purperbladige sierpruim
200-500 cm
v.a. € 119,95 € 110,05
d62e4e3856f1eff55bcd8e462d8c.jpg
175-250 cm
v.a. € 199,95 € 183,44
Sorteer op
per pagina

2 producten

Bestel je sierpruim bij Fleur.nl

Van de Sierpruimenbomen komt de purperbladige sierpruim (Prunus cerasifera ‘Nigra’) het meest voor in Nederland. Deze boom kondigt de lente aan door zijn vroege bloei. Hij produceert al vroeg trossen met roze bloemen. Daarna produceert de boom roodpaarse twijgen en bladeren. De boom heeft een gesloten structuur met veel vertakkingen, waardoor hij goed dienst kan doen als leiboom of dakboom. Als een sierkers jaarlijks genoeid wordt, past hij ook goed in een kleine tuin. Fleur.nl biedt purperbladige Cerasifera 'Nigra', zowel enkelstammig als meerstammig.

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Je kunt je favoriete boom eenvoudig bestellen bij Fleur.nl. Deze wordt vervolgens persoonlijk door onze eigen kweker bij je thuisbezorgd (gratis verzending vanaf 45 euro). Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen en je hoeft zelfs niet thuis te zijn! Als je bomen bestelt, zijn er verschillende extra's die je kunt toevoegen, zoals een aanplantpakket of aanplantservice. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je boom zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Met de aanplantservice planten wij met alle liefde de boom voor je. Het kan een groot voordeel zijn dat wij je een hoop werk uit handen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

Search engine powered by ElasticSuite