Oude fruitbomen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wil je een oude fruitboom in je tuin?

Met een fruitboom in je voor- of achtertuin heb je altijd lekker vers fruit in huis. Fruitbomen geven veel vruchten af en zijn geschikt voor elke tuin. Hier vind je een selectie oude fruitbomen. In ons assortiment hebben we appelbomen, peren-, pruimen-, kersen-, vijgen-, noten- en perzikbomen. Een fruitboom in je tuin biedt nog meer voordelen: in het voorjaar bloeit er mooie, geurige bloesem aan de bomen, waardoor je tuin een feestelijke, kleurige sfeer krijgt. Daarnaast verhogen de bomen biodiversiteit in je tuin doordat ze bijen aantrekken voor de bestuiving. Een boom vol voordelen dus!

 

Oude fruitbomen

In boomgaarden worden fruitbomen worden jaarlijks bijgesnoeid om de opbrengst zo groot mogelijk te maken, maar na verloop van tijd moet de boom toch gerooid worden omdat hij niet genoeg vrucht meer draagt. De boom krijgt intussen wel een mooi, karakteristiek uiterlijk, waardoor hij een prachtige uitstraling geeft aan je tuin. Bovendien kan je er direct vruchten van plukken, want de boom draagt nog steeds veel vrucht! Het is nu mogelijk om deze oude bomen te bestellen, zodat hij in jouw tuin nog bloesem en vruchten geeft. 

 

Aanplantservice en -pakket

Zie je het niet zitten je fruitboom zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Met de aanplantservice planten wij met alle liefde de boom voor je. Het kan een groot voordeel zijn dat wij je een hoop werk uit handen nemen. Wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met een aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroei garantie. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak.

Search engine powered by ElasticSuite