Oude fruitbomen

Sorteer op
per pagina

1 product

malus domestica elstar oude boom.jpeg
€ 319,95 € 293,53
Sorteer op
per pagina

1 product

Pluk direct de vruchten van een oude fruitboom!

Met een fruitboom in je voor- of achtertuin heb je altijd lekker vers fruit in huis. Fruitbomen geven veel vruchten af en zijn geschikt voor elke tuin. Een fruitboom in je tuin biedt nog meer voordelen: in het voorjaar bloeit er mooie, geurige bloesem aan de bomen, waardoor je tuin een feestelijke, kleurige sfeer krijgt. Daarnaast verhogen de bomen biodiversiteit in je tuin doordat ze bijen aantrekken voor de bestuiving. Een boom vol voordelen dus! Hier vind je de categorie oude fruitbomen. Deze bomen zijn minimaal 15 jaar oud, en hebben er dus al een half leven op zitten. De volgroeide bomen produceren meteen veel vrucht, wat een groot voordeel is. Bovendien hebben ze een grillige vorm met veel karakter, waardoor ze een prachtige sfeer aan je tuin geven. Zie bijvoorbeeld deze oude perenboom, is hij niet prachtig?

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Je kunt je favoriete boom eenvoudig bestellen bij Fleur.nl. Deze wordt vervolgens persoonlijk door onze eigen kweker bij je thuisbezorgd (gratis verzending vanaf 45 euro). Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen en je hoeft zelfs niet thuis te zijn! Als je bomen bestelt, zijn er verschillende extra's die je kunt toevoegen, zoals een aanplantpakket of aanplantservice. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je boom zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Met de aanplantservice planten wij met alle liefde de boom voor je. Het kan een groot voordeel zijn dat wij je een hoop werk uit handen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

Search engine powered by ElasticSuite