Koolpalm

Sorteer op
per pagina

4 producten

Cordyline australis can can.jpeg
€ 24,95 € 22,89
cordyline-red-star_29477c.jpg
€ 39,95 € 36,65
cordyline-meerstammig_d68bd6.jpg
€ 109,95 € 100,87
cordyline-pink-passion_6baefa.jpg
€ 29,95 € 27,48
Sorteer op
per pagina

4 producten

Koolpalm

Ben je op zoek naar een mediterrane sfeer in uw tuin en naar wat kleur? Dan zou de koolpalm (Cardyline australis) wel eens een mooie plant zijn! De palm komt uit de aspergefamilie en groeit van nature in Nieuw-Zeeland. Door zijn bijzondere uitstraling geeft de plant een bijzonder tropische sfeer. De plant is ook geschikt om binnen neer te zetten en past ook goed op een balkon. Hij groeit namelijk langzaam. Koolpalmen staan graag in de zon en kunnen redelijk goed tegen vorst en wind. 

Op Fleur.nl zijn een aantal unieke kleuren koolpalmen te bestellen: een rode, roze en groenroze, naast groene varianten. Met de gekleurde koolpalm creëert u al helemaal een bijzonder effect in uw tuin!

 

Palmen gratis thuisbezorgd

Je kunt je mediterrane boom eenvoudig bestellen bij Fleur.nl. Deze wordt vervolgens persoonlijk door onze eigen kweker bij je thuisbezorgd (gratis verzending vanaf 45 euro). De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen en je hoeft zelfs niet thuis te zijn! Als je bomen bestelt, heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je palm zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de boom voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak.

Search engine powered by ElasticSuite