Koolpalm

Sorteer op
per pagina

1 product

cordyline-meerstammig_d68bd6.jpg
150-175 cm
€ 184,95 € 169,68
Sorteer op
per pagina

1 product

Koolpalm

Ben je op zoek naar een mediterrane sfeer in uw tuin en naar wat kleur? Dan zou de koolpalm (Cordyline australis) wel eens een mooie plant zijn! De palm komt uit de aspergefamilie en groeit van nature in Nieuw-Zeeland. Door zijn bijzondere uitstraling geeft de plant een bijzonder tropische sfeer. De plant is ook geschikt om binnen neer te zetten en past ook goed op een balkon. Hij groeit namelijk langzaam. Koolpalmen staan graag in de zon en kunnen redelijk goed tegen vorst en wind. 

Op Fleur.nl zijn een aantal unieke kleuren koolpalmen te bestellen: een rode, roze en groenroze, naast groene varianten. Met de gekleurde koolpalm creëert u al helemaal een bijzonder effect in uw tuin!

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw mediterrane boom uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 50 euro is) bij je thuisbezorgd. Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. Alle bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Als je bomen bestelt, zijn er verschillende extra's die je kunt toevoegen, zoals een aanplantpakket of aanplantservice.

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om zelf jouw bloesemboom te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de boom voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

Search engine powered by ElasticSuite