Bolacacia

Sorteer op
per pagina

1 product

robinia-pseudoacacia-umbraculifera_dca43e.jpg
200-350 cm
v.a. € 159,95 € 146,74
Sorteer op
per pagina

1 product

Bolacacia

Samen met de catapla is de acacia (Robinia pseudoacacia) de meest gebruikte bolboom in Nederland. De acacia is sterk, onderhoudsvriendelijk en kan zowel vrieskou als droogte en hitte goed verdragen. De boom groeit snel en dicht, waardoor hij veel schaduw geeft, maar kan niet zo goed tegen harde wind. In het voorjaar heeft de boom witte trossen bloemen. Het heldergroene blad van de bolacacia is klein en geveerd en wordt in het najaar geel. Omdat het niet zo'n grote boom is, past de bolacacia in iedere tuin! De boom is ook prachtig langs oprijlanen. Als je de boom in de voortuin wilt zetten, raden we aan een stamhoogte van 150 of 180 cm te kiezen. In de achtertuin kan het handig zijn om eronderdoor te kunnen lopen; dan is een stamhoogte van 2 meter of meer aan te raden. 

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Je kunt je boom eenvoudig bestellen bij Fleur.nl. Deze wordt vervolgens persoonlijk door onze eigen kweker bij je thuisbezorgd (gratis verzending vanaf 45 euro). De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen en je hoeft zelfs niet thuis te zijn! Als je bomen bestelt, heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je boom zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Met de aanplantservice planten wij met alle liefde de boom voor je. Het kan een groot voordeel zijn dat wij je een hoop werk uit handen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak.

 

Wanneer kan ik mijn boom planten? 

Alle bomen kunnen het hele jaar door aangeschaft en geplant worden. Het is alleen niet mogelijk om bomen te planten als er kans is op vorst, omdat de bodem dan te hard is.

Search engine powered by ElasticSuite