Bolesdoorn

Sorteer op
per pagina

5 producten

bol-esdoorn-globosum_192bee.jpg
150-320 cm
v.a. € 39,95 € 36,65
get-image-thumbnail (9).jpg
140-260 cm
v.a. € 99,95 € 91,70
acer-crimson-centry_199b31.jpg
150-300 cm
v.a. € 39,95 € 36,65
acer-campestre-nanum_6587a8.jpg
Acer Campestre Nanum
Spaanse aak/veldesdoorn
€ 209,95 € 192,61
groene-bolesdoorn-volgroeid_7d9aec.jpg
€ 589,95 € 541,24
Sorteer op
per pagina

5 producten

Bolesdoorn in je tuin?

Esdoorn (Acer), Vederesdoorn of Spaanse aak, we bedoelen er allemaal hetzelfde mee. Het is een bekende boom, vooral vanwege de schitterende herfstkleuren van sommige soorten. Maar bijvoorbeeld ook door de 'maple leaf' op de Canadese vlag en de productie van ahornsiroop uit de bast van de Esdoorn. In het voorjaar heeft de boom meestal groene bloemtrossen. In het najaar groeien daar gevleugelde nootjes aan, die ook wel 'helikoptertjes' worden genoemd. Door de vleugeltjes kunnen de zaadjes goed door wind verspreid worden. De esdoorn groeit snel, wat hem erg geschikt maakt voor heggen en leibomen. Hier vind je ook de esdoorn in bolvorm. Deze rond gesnoeide boom is compact en staat schitterend in de tuin!

Er zijn veel verschillende soorten esdoorns verkrijgbaar, zoals verschillende Japanse en Noorse esdoorns, de Chinese esdoorn, de Spaanse aak, Freeman esdoorn. Ze zijn er met rood, geel en groen blad of bontgekleurd en ook als zuilvorm en leiboom zijn esdoorns te krijgen.

Als je de bolboom in de voortuin wilt zetten, raden we aan een stamhoogte van 150 of 180 cm te kiezen. In de achtertuin kan het handig zijn om eronderdoor te kunnen lopen; dan is een stamhoogte van 2 meter of meer aan te raden. 

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Je kunt je favoriete boom eenvoudig bestellen bij Fleur.nl. Deze wordt vervolgens persoonlijk door onze eigen kweker bij je thuisbezorgd (gratis verzending vanaf 45 euro). Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen en je hoeft zelfs niet thuis te zijn! Als je bomen bestelt, heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je boom zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Met de aanplantservice planten wij met alle liefde de boom voor je. Het kan een groot voordeel zijn dat wij je een hoop werk uit handen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak.

 

Wanneer kan ik mijn boom planten? 

Alle bomen kunnen het hele jaar door aangeschaft en geplant worden. Het is alleen niet mogelijk om bomen te planten als er kans is op vorst, omdat de bodem dan te hard is.

Search engine powered by ElasticSuite