Bolesdoorn

Sorteer op
per pagina

4 producten

bol-esdoorn-globosum_192bee.jpg
210-320 cm
v.a. € 184,95 € 169,68
acer-crimson-centry_199b31.jpg
180-270 cm
v.a. € 119,95 € 110,05
acer-campestre-nanum_6587a8.jpg
Acer Campestre Nanum
Spaanse aak/veldesdoorn
250-270 cm
€ 174,95 € 160,50
groene-bolesdoorn-volgroeid_7d9aec.jpg
280-350 cm
€ 589,95 € 541,24
Sorteer op
per pagina

4 producten

Bolesdoorn in je tuin?

Esdoorn (Acer), Vederesdoorn of Spaanse aak, we bedoelen er allemaal hetzelfde mee. Het is een bekende boom, vooral vanwege de schitterende herfstkleuren van sommige soorten. Maar bijvoorbeeld ook door de 'maple leaf' op de Canadese vlag en de productie van ahornsiroop uit de bast van de Esdoorn. In het voorjaar heeft de boom meestal groene bloemtrossen. In het najaar groeien daar gevleugelde nootjes aan, die ook wel 'helikoptertjes' worden genoemd. Door de vleugeltjes kunnen de zaadjes goed door wind verspreid worden. De esdoorn groeit snel, wat hem erg geschikt maakt voor heggen en leibomen. Hier vind je ook de esdoorn in bolvorm. Deze rond gesnoeide boom is compact en staat schitterend in de tuin!

Er zijn veel verschillende soorten esdoorns verkrijgbaar in bolvorm, zoals de Noorse esdoorn, gele bolesdoorn, Spaanse aak of groene esdoorn. Laatstgenoemde is ook in volgroeide vorm beschikbaar, van zo'n vier meter hoogte. Als je de bolboom in de voortuin wilt zetten, raden we aan een stamhoogte van 150 of 180 cm te kiezen. In de achtertuin kan het handig zijn om eronderdoor te kunnen lopen; dan is een stamhoogte van 2 meter of meer aan te raden. 

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw vormboom uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 50 euro is) bij je thuisbezorgd. Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. Alle bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Als je bomen bestelt, zijn er verschillende extra's die je kunt toevoegen, zoals een aanplantpakket of aanplantservice. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je boom zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de boom voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

 

Wanneer kan ik mijn boom planten? 

Alle bomen kunnen het hele jaar door aangeschaft en geplant worden. Het is alleen niet mogelijk om bomen te planten als er kans is op vorst, omdat de bodem dan te hard is.

Search engine powered by ElasticSuite