Dak-linde

Sorteer op
per pagina

1 product

dak-linde-greenspire_66ead3.jpg
200-260 cm
v.a. € 209,95 € 192,61
Sorteer op
per pagina

1 product

Dak-lindeboom bestellen?

Lindebomen zijn erg populair in Nederland vanwege de heerlijk geurende, witgele bloemen. De boom is sterk vertakt en heeft veel bladeren, waardoor hij veel schaduw biedt in de zomer. Zeker in de vorm van een dakboom zijn deze bomen dus ideaal om schaduw te creëeren in een zonnige tuin. Doordat dak-bomen weinig ruimte in beslag nemen, zijn ze ook geschikt voor kleinere tuinen!

De bladeren van lindebomen zijn hartvormig en kleuren meestal geel in de herfst. Er zijn veel verschillende varianten verkrijgbaar. Fleur.nl biedt de Hollandse linde ook in dakboom-vorm.

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw dakboom uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 50 euro is) bij je thuisbezorgd. Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. Alle bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Als je bomen bestelt, zijn er verschillende extra's die je kunt toevoegen, zoals een aanplantpakket of aanplantservice. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je boom zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de boom voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

 

Wanneer kan ik mijn boom planten? 

Alle bomen kunnen het hele jaar door aangeschaft en geplant worden. Het is alleen niet mogelijk om bomen te planten als er kans is op vorst, omdat de bodem dan te hard is.

Search engine powered by ElasticSuite