Dak-moerbei

Sorteer op
per pagina

2 producten

dak-moerbei_9a6013.jpg
210-235 cm
v.a. € 99,95 € 91,70
dak-moerbei_2a2c61.jpg
210-240 cm
v.a. € 119,95 € 110,05 Normale prijs € 129,95 € 119,22
-10,00 -9,17
Sorteer op
per pagina

2 producten

Eenvoudig en snel een moerbei in je tuin

Steeds vaker verschijnt de moerbeiboom in Nederland in tuinen. Dat is niet vreemd, want de boom heeft schitterende groenglanzende, grote bladeren. Bovendien is de boom ontzettend geschikt om als dakboom te kweken. Door de grote bladeren maakt de boom namelijk snel een mooi dik bladerdeken en biedt hij veel schaduw en verkoeling op zonnige dagen. Verder krijgt de sterke boom als hij ouder wordt ook nog eens een mooie lichtgrijze, ruwe bast, waardoor je tuin extra sfeervol wordt.

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Je kunt je favoriete boom eenvoudig bestellen bij Fleur.nl. Deze wordt vervolgens persoonlijk door onze eigen kweker bij je thuisbezorgd (gratis verzending vanaf 45 euro). Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen en je hoeft zelfs niet thuis te zijn! Als je bomen bestelt, heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je boom zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Met de aanplantservice planten wij met alle liefde de boom voor je. Het kan een groot voordeel zijn dat wij je een hoop werk uit handen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak.

 

Wanneer kan ik mijn boom planten? 

Alle bomen kunnen het hele jaar door aangeschaft en geplant worden. Het is alleen niet mogelijk om bomen te planten als er kans is op vorst, omdat de bodem dan te hard is.

Search engine powered by ElasticSuite