Fleur.nl

Winkelwagen

  • Lonicera henryi

   De Lonicera henryi, beter bekend als de kamperfoelie, is een rijkbloeiende klimplant met prachtige bloemen die een combinatie hebben van wit, geel en roze. Een kleurrijke toevoeging voor elke tuin!

   €8,95
   80 - 200 cm
  • Lonicera periclymenum 'Serotina'

   De Lonicera periclymenum 'Serotina', ook bekend als de kamperfoelie, is een rijkbloeiende klimplant met prachtige bloemen die rozerood van kleur zijn. Vooral in de avond geven ze een heerlijke geur af.

   €5,95
   40 - 200 cm
  • Lonicera henryi 'Copper Beauty'

   De Lonicera henryi 'Copper Beauty', beter bekend als de kamperfoelie, is een rijkbloeiende klimplant met prachtige bloemen die crème tot geel van kleur zijn. Een sierlijke toevoeging voor elke tuin!

   €7,95
   40 - 200 cm
  • Lonicera japonica 'Halliana'

   De Lonicera japonica 'Halliana', ook bekend als de kamperfoelie, is een rijkbloeiende klimplant met prachtige bloemen eerst wit zijn, maar langzaam verkleuren naar lichtgeel. Een sierlijke toevoeging voor elke tuin!

   €5,95
   40 - 200 cm
  • Lonicera heckrottii 'Goldflame'

   De Lonicera heckrottii 'Goldflame' beter bekend als de kamperfoelie, is een rijkbloeiende klimplant met prachtige bloemen die een combinatie hebben van oranje tot geel tot rood. Een kleurrijke toevoeging voor elke tuin!

   €5,75
   60 - 80 cm
  • Lonicera periclymenum 'Belgica'

   De Lonicera periclymenum 'Belgica', ook bekend als de kamperfoelie, is een rijkbloeiende klimplant met prachtige bloemen die wit en rood van kleur zijn. Vooral in de avond geven ze een heerlijke geur af.

   €5,95
   40 - 200 cm
  • Lonicera heckrottii 'American Beauty'

   De Lonicera heckrottii 'American Beauty', beter bekend als de kamperfoelie, is een rijkbloeiende klimplant met prachtige roze tot gele bloemen die vooral in de avond een heerlijke geur afgeven.

   €6,95
   40 - 50 cm
  • Lonicera kamtschatica 'Morena'

   De Lonicera kamtschatica 'Morena' is een minder bekende bessenstruik. De Honingbes geeft blauwe, langwerpige bessen die al in mei geplukt kunnen worden.

   €11,95
   40 - 60 cm
  • Lonicera kamtschatica 'Fialka'

   De Lonicera kamtschatica 'Fialka' is een minder bekende bessenstruik. De Honingbes geeft blauwe, langwerpige bessen die al in mei geplukt kunnen worden.

   €11,95
   40 - 60 cm

Tuinplanten makkelijk online bestellen? Fleur.nl

Bestel makkelijk je tuinplanten bij fleur.nl 

Kamperfoelie
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2020 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce