Fleur.nl

Winkelwagen

  • Lonicera henryi

   De Lonicera henryi, beter bekend als de kamperfoelie, is een rijkbloeiende klimplant met prachtige bloemen die een combinatie hebben van wit, geel en roze. Een kleurrijke toevoeging voor elke tuin!

   €8,95
   60 - 120 cm
  • Lonicera heckrottii 'Goldflame'

   De Lonicera heckrottii 'Goldflame' beter bekend als de kamperfoelie, is een rijkbloeiende klimplant met prachtige bloemen die een combinatie hebben van oranje tot geel tot rood. Een kleurrijke toevoeging voor elke tuin!

   €8,95
   75 - 130 cm
   Uitverkocht
  • Lonicera henryi 'Copper Beauty'

   De Lonicera henryi 'Copper Beauty', beter bekend als de kamperfoelie, is een rijkbloeiende klimplant met prachtige bloemen die crème tot geel van kleur zijn. Een sierlijke toevoeging voor elke tuin!

   €37,95
   40 - 200 cm
   Uitverkocht
  • Lonicera Tellmanniana

   De Lonicera Tellmanniana, ook wel Kamperfoelie genoemd is een klimplant met rijke bloei. De oranje bloemen zijn zichtbaar van mei tot en met juli.

   €8,95
   60 - 80 cm
  • Lonicera periclymenum 'Serotina'

   De Lonicera periclymenum 'Serotina', ook bekend als de kamperfoelie, is een rijkbloeiende klimplant met prachtige bloemen die rozerood van kleur zijn. Vooral in de avond geven ze een heerlijke geur af.

   €8,95
   60 - 120 cm
  • Lonicera periclymenum 'Belgica'

   De Lonicera periclymenum 'Belgica', ook bekend als de kamperfoelie, is een rijkbloeiende klimplant met prachtige bloemen die wit en rood van kleur zijn. Vooral in de avond geven ze een heerlijke geur af.

   €8,95
   60 - 150 cm
  • Lonicera japonica 'Hall's Prolific'

   De Lonicera japonica 'Hall's Prolific', beter bekend als de kamperfoelie, is een rijkbloeiende klimplant met prachtige bloemen die crème tot geel van kleur zijn. Een sierlijke toevoeging voor elke tuin!

   €7,95
   40 - 50 cm
  • Lonicera japonica 'Red World'

   De Lonicera japonica 'Red World', ook bekend als de kamperfoelie, is een rijkbloeiende klimplant met prachtige bloemen die een combinatie hebben van wit, roze en rood. Een kleurrijke toevoeging voor elke tuin!

   €8,95
   60 - 80 cm
  • Lonicera heckrottii 'American Beauty'

   De Lonicera heckrottii 'American Beauty', beter bekend als de kamperfoelie, is een rijkbloeiende klimplant met prachtige roze tot gele bloemen die vooral in de avond een heerlijke geur afgeven.

   €8,95
   75 - 85 cm
  • Lonicera 'Mandarin'

   De Lonicera 'Mandarin', ook wel Kamperfoelie genoemd is een klimplant met lange bloei. De oranjegele bloemen zijn zichtbaar van mei tot en met september.

   €8,95
   60 - 80 cm
  • Lonicera 'Dropmore Scarlet'

   De Lonicera 'Dropmore Scarlet', ook wel Kamperfoelie genoemd is een klimplant met lange bloei. De oranjerode bloemen zijn zichtbaar van mei tot en met september.

   €8,95
   60 - 80 cm

Tuinplanten makkelijk online bestellen? Fleur.nl

Bestel makkelijk je tuinplanten bij fleur.nl 

Kamperfoelie
Onze merken

Socialmedia