Kiwiplanten

Sorteer op
per pagina

1 product

K101.91505B1-3306979.jpg
60-80 cm
€ 12,95 € 11,88
Sorteer op
per pagina

1 product

Kiwiplanten kopen

Kiwiplanten zijn tuinplanten die veel zon en warmte nodig hebben. Ze kunnen het dan ook alleen goed doen op een zonnige plek in tuin. Ze krijgen dan een rijke oogst van kiwi's die sappig van smaak zijn.

Kiwi of kiwibes?

Er is een verschil tussen de kiwiplant en de kiwibesplant. Een kiwibes is haarloos, kleiner en makkelijker in onderhoud. Je hoeft dit ras minder vaak te snoeien. De gewone kiwi is de meest bekende vrucht die je ook in de winkels ziet liggen. Het is een behaarde vrucht. 

Van zowel de kiwi als kiwibes is er een mannelijke, vrouwelijke of zelfbestuivende ras verkrijgbaar. Om een goede oogst te krijgen is een mannelijk en vrouwelijk ras nodig. Bij een zelfbestuivende kiwiplant heb je geen andere soort nodig. Voor een grotere oogst helpt het wel om een mannelijk ras naast een zelfbestuivende ras te planten. 

Kiwiplanten thuis bezorgd

Bij Fleur.nl bestel je makkelijk en snel jouw kiwiplant en andere fruitbomen. Onze tuinplanten leveren we binnen 4-7 werkdagen met de reguliere vervoerders. Bij ons kun je ook voor avondlevering kiezen, ideaal! Vul dit in bij de check out. 

Search engine powered by ElasticSuite