Kiwiplanten

Sorteer op
per pagina

1 product

issai.jpg
60-80 cm
€ 12,95 € 11,88
Sorteer op
per pagina

1 product

Kiwiplanten kopen

Je hoort het niet zo vaak, maar ook kiwi's kunnen goed in onze eigen Nederlandse tuinen groeien. Kiwiplanten hebben wel veel zon en warmte nodig en ze doen het dan ook alleen goed doen op een zonnige plek in tuin. Maar dan geven ze ook een rijke oogst van heerlijk sappige kiwi's. Momenteel heeft Fleur.nl alleen de Kolomikta sierkiwi in het aanbod.

 

Kiwi of kiwibes?

Er is een verschil tussen de kiwiplant en de kiwibesplant. Een kiwibes is haarloos, kleiner en makkelijker in onderhoud. Je hoeft dit ras minder vaak te snoeien. De gewone kiwi is de meest bekende vrucht die je ook in de winkels ziet liggen. Het is een behaarde vrucht, maar de plant is iets intensiever in onderhoud. Voor een goede oogst is het belangrijk dat je een mannelijke en een vrouwelijke plant hebt zodat de mannelijke plant de vrouwelijke kan bestuiven. Bij een zelfbestuivende kiwiplant heb je geen andere plant meer nodig; die kan zichzelf bestuiven. Voor een grotere oogst helpt het wel om een mannelijk ras naast een zelfbestuivende ras te planten. 

 

Fruitplanten thuisbezorgd 

Kies bij Fleur.nl jouw fruitplanten uit en laat ze gemakkelijk thuis bezorgen! Afhankelijk van de tijd van het jaar, worden de planten binnen 2-7 werkdagen bezorgd. De specifieke levertijden kan je vinden bij de producten zelf. In de winter kan het zijn dat er een kaal plantje bezorgd wordt, omdat de soort zijn blad verliest in de winter. In het voorjaar zullen ze weer uitlopen en mooie, volle planten worden. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

Search engine powered by ElasticSuite