Hydrocultuur

Anthurium Sierra hydrocultuur in Runner rond antraciet

Flamingoplant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 105 cm
Potdiameter 37 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Anthurium Sierra hydrocultuur in Runner rond antraciet
Deze Anthurium Sierra staat prachtig in de eenvoudige Runner pot. De hydrocultuurplant heeft weinig verzorging nodig. De Runnerpot geeft op een watermeter aan wanneer de plant water nodig heeft, waardoor de verzorging nog eenvoudiger wordt. 
Lees volledige omschrijving
Pot ø 37cm
Weinig
Halfschaduw
Met bloemen

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

Vanwege haar tropische afkomst is de Anthurium een echte liefhebber van een lichte plek. Plaats de Anthurium echter niet op een plek met direct zonlicht, want teveel zonlicht kan leiden tot geel blad. Het liefste staat de Anthurium in een ruimte met een temperatuur rond de 21°C. Verder is een hoge luchtvochtigheid gewenst voor een optimale bloei. Pas wel op met hete radiatoren of veel tocht, want dat vind de Anthurium absoluut niet fijn.

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

Geef de plant opnieuw water wanneer de watermeter gedurende 4 dagen op ‘minimaal’ heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘optimaal’ te worden aangevuld.

Aanraders van Fleur.nl

    anthurium-voeding-250-ml_f2d546.jpg
    € 5,95 € 4,92

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite