Hydrocultuur

Araucaria cunninghamii

Bonsai
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 70 cm
Potdiameter 18 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
Araucaria cunninghamii
De Araucaria Cunninghamii is afkomstig uit Australië, waar hij wel 60 meter hoog kan worden! De Araucaria gedijt het beste op een zonnige plek. Deze plant op hydrocultuur geef je water aan de hand van een watermeter.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 18cm
Weinig
Halfschaduw
Niet giftig voor huisdieren
Op stam

Specificaties

Bewateren omschrijving

Geef de plant opnieuw water wanneer de watermeter gedurende 4 dagen op ‘minimaal’ heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘optimaal’ te worden aangevuld.

Bewateren Weinig
Standplaats omschrijving

Met betrekking tot de lichtintensiteit is de Araucaria niet veeleisend. Plaats de plant bij voorkeur op enkele meters afstand van het raam. Een te donkere plek zal echter leiden tot een afname van de groei en waterbehoefte van de plant. 

Standplaats Halfschaduw

De tooling die bijdragen aan een gezonde groei

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite