Kamerplant

Asparagus Meyers

Aspergeplant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 55 cm
Potdiameter 20 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
 • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
 • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Asparagus Meyers
De Asparagus is onderdeel van de Aspergefamilie, de Asparagaceae. De Asparagus wordt gezien als een kruising tussen een aspergeplant en een krulvaren.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 20cm
Weinig
Halfschaduw
Group 2 Created with Sketch.
Hangplanten

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

De Asparargus groeit van nature onder de beschutting van andere planten en, hoewel de plant redelijk wat licht nodig heeft, is deze dus niet gewend aan direct zonlicht. Zet de plant daarom niet voor een raam op het zuiden en houd er bij andere ramen rekening mee dat de plant tussen één en vier meter van het raam is verwijderd. 

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

Houd de plant van de Asparagus altijd licht vochtig, maar voorkom hier wel bij dat er een laag water in de pot komt te staan. Bewater de plant daarom in kleine hoeveelheden. Wanneer de Asparagus te weinig water krijgt wordt dit zichtbaar aan het verlies van de frisgroene kleur en het slaphangen van de plant. 

Aanraders van Fleur.nl

  Opmaakpakket kamerplanten Medium.jpg
  € 17,95 € 14,83
  8711969037069-a1l1-web_1.jpg
  NEPHROLEPIS_EXALTATA_GREEN _LADY_LOGO_WEB_1.png
  € 15,95 € 14,63

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite