Mexicaanse waaierpalm

Sorteer op
per pagina

4 producten

washingtonia robusta 100-120 40-50 1.jpeg
Washingtonia Robusta
Mexicaanse waaierpalm
120-250 cm
v.a. € 219,95 € 201,79
5warors97png
Washingtonia Robusta Large
Mexicaanse waaierpalm
165 cm
€ 74,95 € 68,76
washingtonia robusta meerstammig.jpeg
€ 179,95 € 165,09
3257a5ea2dfb5012c5cc3567393b.jpeg
Washingtonia Robusta - duostam
Mexicaanse waaierpalm
€ 169,95 € 155,92
Sorteer op
per pagina

4 producten

Mexicaanse waaierpalm

De Mexicaanse waaierpalm (Washingtonia robusta) is misschien wel de palm die het meest uitgesproken zomergevoel met zich meebrengt. De oude stengels van de bladeren vormen een robuuste stam. De bladeren zijn lichtgroen en, zoals de naam als verklapt, hebben een brede waaiervorm. Uit het hart van de stam groeien nieuwe bladeren, waardoor de oudere bladeren langzaam naar beneden worden gedrukt en afsterven. Het enige wat je aan snoeiwerk hoeft te doen, is het wegknippen van deze stengels. Een groot voordeel is dat de boom zowel in een pot als in de volle grond gezet kan worden, zodat hij in alle tuinen plek van vinden. De ultieme boom voor een vakantiegevoel in je tuin!

 

Palmen gratis thuisbezorgd

Je kunt je mediterrane boom eenvoudig bestellen bij Fleur.nl. Deze wordt vervolgens persoonlijk door onze eigen kweker bij je thuisbezorgd (gratis verzending vanaf 45 euro). De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen en je hoeft zelfs niet thuis te zijn! Als je bomen bestelt, heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je palm zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de boom voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak.

Search engine powered by ElasticSuite