Mexicaanse waaierpalm

Sorteer op
per pagina

3 producten

washingtonia robusta 100-120 40-50 1.jpeg
Washingtonia Robusta
Mexicaanse waaierpalm
100-300 cm
v.a. € 114,95 € 105,46
3257a5ea2dfb5012c5cc3567393b.jpeg
Washingtonia Robusta - duostam
Mexicaanse waaierpalm
€ 134,95 € 123,81
washingtonia robusta meerstammig.jpeg
€ 149,95 € 137,57
Sorteer op
per pagina

3 producten

Mexicaanse waaierpalm kopen bij Fleur.nl

De Mexicaanse waaierpalm (Washingtonia robusta) is misschien wel de palm die het meest uitgesproken zomergevoel met zich meebrengt. De oude stengels van de bladeren vormen een robuuste stam. De bladeren zijn lichtgroen en, zoals de naam als verklapt, hebben een brede waaiervorm. Uit het hart van de stam groeien nieuwe bladeren, waardoor de oudere bladeren langzaam naar beneden worden gedrukt en afsterven. Het enige wat je aan snoeiwerk hoeft te doen, is het wegknippen van deze stengels. Een groot voordeel is dat de boom zowel in een pot als in de volle grond gezet kan worden, zodat hij in alle tuinen plek van vinden. De ultieme boom voor een vakantiegevoel in je tuin! De Mexicaanse waaierpalm is bij Fleur.nl beschikbaar in verschillende soorten: de meerstammige, de duo-stam, de extra grote en de normale variant.

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw mediterrane boom uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 50 euro is) bij je thuisbezorgd. Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. Alle bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Als je bomen bestelt, zijn er verschillende extra's die je kunt toevoegen, zoals een aanplantpakket of aanplantservice.

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om zelf jouw bloesemboom te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de boom voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

Search engine powered by ElasticSuite