Portugese Laurier bolvorm

Sorteer op
per pagina

1 product

prunus-lusitanica-angustifolia-op-stam_5aa3ed.jpg
200-220 cm
v.a. € 169,95 € 155,92
Sorteer op
per pagina

1 product

Portugese laurierbomen in bolvorm

De Portugese Laurier (Prunus lusitanica) is een mooie boom die het gehele jaar opvalt omdat de boom wintergroen is. Het blad van de laurier is aan de onderkant grijsgroen en aan de bovenkant donkergroen, maar de Portugese laurier heeft een veel kleiner blad. In de lente bloeien er witte bloemen in trossen aan de boom, die heerlijk ruiken. Kortom: een prachtige boom die geschikt is voor iedere tuin. De Portugese laurier is verkrijgbaar als leiboom, hoogstamhaagelement en bolvorm.

Gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw mediterrane boom uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 50 euro is) bij je thuisbezorgd. Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. Alle bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Als je bomen bestelt, zijn er verschillende extra's die je kunt toevoegen, zoals een aanplantpakket of aanplantservice. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je boom zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de boom voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

Search engine powered by ElasticSuite