Pon-pon

Sorteer op
per pagina

4 producten

olijfboom-pom-pom_343dfb.jpg
140-160 cm
v.a. € 379,95 € 348,58
5ILCKSS18-medium.png
€ 1.189,95 € 1.091,70
5ILCMSS25-medium.png
170-220 cm
v.a. € 1.779,50 € 1.632,57
5ILGLSS55-medium.png
€ 589,95 € 541,24
Sorteer op
per pagina

4 producten

Pon-pon bomen online kopen

Onze vormsnoeibomen hebben een jarenlang proces achter de rug van gecontroleerde groei en snoei zodat er een unieke bonsai vorm ontstaat. Alle bomen zijn zeer winterhard en (bijna allemaal) groenblijvend, zodat ze het hele jaar rond je tuin een sierlijke look geven. Vormsnoeibomen komen het beste tot hun recht in een fraaie pot op je terras of in de grond in een siertuin. De bomen worden zullen niet meer hoger worden nadat ze geleverd zijn. Zo kun je precies het juiste formaat boom kiezen. Kies bijvoorbeeld voor de spiraalvormige buxus, of de kubusvormige haagbeuk.

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw vormsnoeiboom uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 50 euro is) bij je thuisbezorgd. Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. Alle bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Als je bomen bestelt, zijn er verschillende extra's die je kunt toevoegen, zoals een aanplantpakket of aanplantservice. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je boom zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de boom voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

Search engine powered by ElasticSuite