Ficus Brown Turkey

Vijgenboom
Levertijd: 2-4 werkdagen
Totale hoogte (excl. pot) 60-80 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Ficus Brown Turkey
De Ficus carica Brown Turkey is een prachtige vijgenboom met hoge sierwaarde. De vijgen zijn rood tot bruin van kleur en rijp in oktober. In ons klimaat geeft de vijgenboom de beste oogst als hij op een beschutte plek in de volle zon staat.
Lees volledige omschrijving

Specificaties

Bloemkleur Onopvallend
Groeisnelheid Gemiddeld
Bloemen Nee
Minimale bestelhoeveelheid 1
Advies aantal per m2 2
Onderhoud Gemiddeld
Snoeien Ja
Snoeimaand April, Maart
Volgroeide hoogte 400 cm
Winterhard Redelijk winterhard
Bladbehoudend Nee
Bladkleur Groen
Vruchtdragend Ja
Standplaats Halfschaduw, Zonnig
Standplaats omschrijving

Zet de boom op een zonnige en beschutte plek met een droge grond. De plant is redelijk winterhard, maar het is goed de plant beter te beschermen tegen sterke vorst. De Brown Turkey is gemakkelijk in onderhoud. Snoei de plant in het voorjaar, in april of mei. Knip hierbij bepaalde takken weg om ervoor te zorgen dat de rest weer voldoende ruimte en licht krijgt. Door de Brown Turkey tegen een schutting, gevel of muur te planten, krijg je op termijn een prachtige klimmer die de hele muur kan bedekken!

Bewateren omschrijving

De Ficus carica Brown Turkey gedijt goed in droge grond, maar af en toe water geven in warmere, drogere maanden kan geen kwaad. Zeker een jonge Ficus kan wel wat extra gebruiken!

Geschikt voor Beplanting tegen een muur, Klimconstructie

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite