Hydrocultuur

Hoya Carnosa Variegata

Wasbloem
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 14 cm
Potdiameter 13 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
Hoya Carnosa Variegata
Deze hangplant valt op vanwege de kleurschakelingen in het blad. Met een combinatie van roze, groen en geel is het een echte eyecatcher in de ruimte. Koop deze Hoya Carnosa eenvoudig en snel bij Fleur.nl!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 13cm
Weinig
Halfschaduw
Group 2 Created with Sketch.
Hangplanten
Luchtzuiverend
Met bloemen

Specificaties

Bewateren omschrijving

Geef de plant opnieuw water wanneer de watermeter gedurende 4 dagen op ‘minimaal’ heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘optimaal’ te worden aangevuld.

Bewateren Weinig
Standplaats omschrijving

De Hoya is gemakkelijk in de verzorging en doet het op veel plekken met zowel schaduw als licht. Zorg er echter wel voor dat de plant geen direct zonlicht ontvangt, want dat zal de bladeren van de Hoya geel doen laten kleuren. 

Standplaats Halfschaduw

De tooling die bijdragen aan een gezonde groei

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite