Fleur.nl

Winkelwagen

  • Bananenplant musa XXL

   Haal de exotische Bananenplant musa XXL in huis en geniet van de tropische sfeer!

   €299,95
   200 cm 50 cm
  • Bananenplant musa Large

   Bananenplant musa Large eenvoudig en snel online bestellen? Fleur.nl.

   €24,95
   100 cm 29 cm
  • Bananenplant Ensete (Musa) ventricosum 'Maurelii'

   Met deze kleurrijke Bananenplant Musa Maurelii haal jij de tropen in huis! Eenvoudig en snel online bestellen? Fleur.nl

   €79,95
   160 cm 34 cm
  • Bananenplant musa medium

   Met de Bananenplant Musa medium haal jij de tropen in huis. Eenvoudig en snel online bestellen? Fleur.nl

   €19,95
   70 cm 25 cm
  • Bananenplant musa XL

   Bananenplant musa XL eenvoudig en snel online bestellen? Fleur.nl.

   €74,95
   110 cm 31 cm
  • Bananenplant Musa XL in Pot Greenville Ø 40

   Deze prachtige Bananenplant musa XL in pot greenville, wordt compleet opgemaakt geleverd en is een aanwinst voor je woonkamer of kantoor.

   €99,95
   130 cm 40 cm
  • Bananenplant Musa Large in Pot Greenville Ø 30

   Deze prachtige Bananenplant musa large in pot greenville, wordt compleet opgemaakt geleverd en is een aanwinst voor je woonkamer of kantoor.

   €49,95
   100 cm 30 cm
  • Bananenplant Musa Dwarf - hydrocultuur

   Bananenplanten zijn mooie exotische planten. Banenenplanten hebben veel licht en veel water nodig. Je zal zien dat de bananenplant dan snel kan groeien. Met deze unieke bananenboom haal je letterlijk de tropen in huis. Ook erg leuk om cadeau te doen!

   €99,95
   90 cm 25 cm
  • Bananenplant Musa in plantenzak

   De Bananenplant is een heerlijk groene plant die snel groeit. De plant zorgt voor een echte tropische sfeer in huis en is ook erg leuk om cadeau te doen.

   €49,95
   100 cm 30 cm

Waarom een bananenplant?

De Bananenplant (Musa Dwarf Cavendish) is een mooie plant met groen blad. Met deze kamerplant haal je de tropen in huis! Zijn grote bladeren worden de blikvanger in de woonkamer. De Musa plant is ook erg leuk om cadeau te geven. Fleur.nl verkoopt de bananenplant in verschillende maten, zo is er altijd eentje geschikt voor jou!

Bananenplant verzorgen

Deze groene plant heeft net iets meer verzorging en liefde nodig dan andere kamerplanten. De Musa bestaat namelijk voor 80% uit water. Dat betekent dat hij ook erg veel water nodig heeft en de grond nooit mag uitdrogen. In de zomermaanden heeft de bananenplant twee keer zoveel water nodig als in de winter. De plant komt uit de tropen en houdt dus van een vochtige omgeving. Besproei de plant daarom ook één keer per week om de luchtvochtigheid hoog te houden. 

De Musa houdt wel van een warme en zonnige plek! Hij heeft ongeveer vijf uur per dag direct zonlicht nodig wat betekent dat deze plant altijd voor een raam moet staan. Krijgt hij te weinig licht, dan gaan de bladeren hangen. Geef de plant daarnaast ook één keer per maand voeding. 

Het blad van de bananenplant is erg groot en dun. Het kan daardoor snel scheuren, maar hier is helaas niks aan te doen. Verder verkleuren de onderste bladeren snel bruin omdat dit de oudste bladeren zijn. Deze kun je afknippen. Gelukkig maakt de plant ook snel nieuw blad aan! Dit rolt aan de bovenkant uit. 

Bananenplant bij Fleur.nl kopen

Bananenplanten zijn redelijk goedkope planten, maar de kwaliteit is er zeker niet minder om. Wij halen onze planten direct vers van de kweker. Zo heb jij gegarandeerd een groene plant in huis en dit geldt ook voor de bananenplant. Kies een mooie pot erbij en maak gebruik van onze opmaakservice: zo krijg jij een kamerplant mét pot direct thuis afgeleverd. Het enige wat je hoeft te doen is een mooi plekje voor jouw bananenvriend uit te zoeken! 

BANANENPLANT
Onze merken

Socialmedia