Kamerplant

Musa Dwarf Cavendish

Bananenplant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 80 cm
Potdiameter 17 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Musa Dwarf Cavendish
De Musa Dwarf oftwel de bananenplant kent zijn oorsprong in Zuidoost-Azië en Australië. De Musa is onderdeel van de Musaceae familie, maar is beter bekend als dwergbanaan.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 17cm
Veel
Zonnig
Grote bladeren
Luchtzuiverend
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Standplaats Zonnig
Standplaats omschrijving

De Musa verlangt het liefst naar een plek met veel zonlicht. met minimaal 5 uur direct zonlicht voor een optimale groei. Zorg er na aanschaf wel voor dat de plant eerst kan wennen aan dit zonlicht. Direct in de volle zon kan het blad namelijk doen verbranden. 

Bewateren Veel
Bewateren omschrijving

De Musa bestaat voor zo'n 80% uit water. De plant heeft dan ook veel water nodig, zeker omdat de plant veel zonlicht geniet en hierdoor veel water verdampt. Laat de grond daarom niet uitdrogen, maar houd deze vochtig. Geef de plant regelmatig een kleine hoeveelheid water en voorkom zo dat er een laag water onderin de pot ontstaat. Dit kan namelijk wortelrot veroorzaken en dat zal de plant schaden. Als de bladeren slap gaan hangen, kan dit er op duiden dat de plant te weinig water of teveel zonlicht ontvangt. Pas de bewatering en standplaats hierop aan als dit het geval is.

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite