Fleur.nl

Winkelwagen

  • Sale
  • Strelitzia Nicolai

   De Strelitzia Nicolai is een mooie kamerplant met grote vederachtige bladeren, erg sfeervol voor in de woonkamer. Eenvoudig en snel online bestellen? Fleur.nl

   €84,95 €64,95
   140 cm 28 cm
  • Sale
  • Strelitzia Reginae met bloem

   Strelitzia Reginae eenvoudig en snel online bestellen?

   €139,95 €99,95
   130 cm 30 cm
  • Strelitzia Nicolai in Elho Pure Soft

   Deze prachtige Strelitzia Nicolai in Elho Pure Soft pot, wordt compleet opgemaakt geleverd en is een aanwinst voor je woonkamer of kantoor.

   €129,95
   160 cm 30 cm
  • Strelitzia Nicolai Small

   Strelitzia Nicolai eenvoudig en snel online bestellen? Fleur.nl. In onze webshop vind je een groot assortiment aan kamerplanten en potten!

   €24,95
   70 cm 19 cm
  • Strelitzia Nicolai M in Capi Retro Gold

   Dé trend van nu: gouden bloempotten. Deze Capi Nature bloempot heeft een luxe uitstraling en samen met de Strelitzia Nicolai Medium zorgt dit voor de ideale combinatie. Prachtig in de woonkamer!

   €64,95
   100 cm 24 cm
  • Strelitzia Nicolai Large

   De Strelitzia Nicolai is een opvallende verschijning en een ware eye-catcher en staat dus erg mooi in elke kamer!

   €99,95
   160 cm 30 cm
  • Strelitzia Nicolai Medium

   Strelitzia Nicolay eenvoudig en snel online bestellen? Fleur.nl

   €34,95
   110 cm 21 cm
  • Strelitzia Nicolai in Rugged Patt XXL

   Deze prachtige Strelitzia Nicolai in Rugged Patt XXL , wordt compleet opgemaakt geleverd en is een aanwinst voor je woonkamer of kantoor.

   €129,95
   140 cm 34 cm
  • Strelitzia Nicolai XXL

   Strelitzia Nicolay eenvoudig en snel online bestellen? Fleur.nl

   €259,95
   220 cm 45 cm
  • Strelitzia Nicolai XL

   Strelitzia Nicolay eenvoudig en snel online bestellen? Fleur.nl

   €169,95
   180 cm 34 cm
  • Elho Strelitzia Nicolai in greenville pot Ø 30

   De Strelitzia Nicolay in Elho Greenville sierpot eenvoudig en snel online bestellen? Fleur.nl

   €89,95
   140 cm 30 cm
  • Strelitzia Nicolai - hydrocultuur

   Eén van de meest populaire planten op dit moment: de Strelitzia! Deze plant is een eyecatcher met haar grote, groene blad en een snelle groeier. De Strelitzia op hydrocultuur geef je water met een watermeter.

   €79,95
   100-110 cm 22-28 cm
  • Strelitzia Nicolai in Baq Metallic Partner

   Deze prachtige Strelitzia Nicolai in Baq Metallic Partner wordt compleet opgemaakt geleverd en is een aanwinst voor je woonkamer of kantoor.

   €349,95
   195 cm 34 cm
  • Strelitzia Reginae Medium

   Strelitzia Reginae eenvoudig en snel online bestellen?

   €99,95
   70 cm 25 cm
  • Strelitzia Nicolai XS

   De Strelitzia Nicolai is een mooie kamerplant met grote vederachtige bladeren, erg sfeervol voor in de woonkamer. Eenvoudig en snel online bestellen? Fleur.nl

   €17,95
   60 cm 17 cm
  • Strelitzia Nicolai Medium in Charlie L

   Deze prachtige Strelitzia Nicolai Medium in Charlie L, wordt compleet opgemaakt geleverd en is een aanwinst voor je woonkamer of kantoor.

   €59,95
   75 cm 25 cm
  • Strelitzia Nicolai in pot metallic leaf

   Deze prachtige strelitzia nicolai in pot metallic leaf wordt compleet opgemaakt geleverd en is een aanwinst voor je woonkamer of kantoor.

   €429,95
   180 cm 50 cm
  • Strelitzia Nicolai enkele stam

   Strelitzia Nicolay eenvoudig en snel online bestellen? Fleur.nl

   €119,95
   170 cm 40 cm
  • Strelitzia Nicolai in Capi Rib pot

   Strelitzia Nicolay in Capi pot eenvoudig en snel online bestellen? Fleur.nl

   €114,95
   140 cm 35 cm
  • Strelitzia Nicolai Large in pot Luca

   Strelitzia Nicolai in luca pot eenvoudig en snel online bestellen? Fleur.nl

   €239,95
   180 cm 40 cm
  • Strelitzia Nicolai in Retro Gold Ø 35cm

   Dé trend van nu: gouden bloempotten. Deze Capi Nature bloempot heeft een luxe uitstraling en samen met de Strelitzia Nicolai zorgt dit voor de ideale combinatie. Prachtig in de woonkamer!

   €139,95
   140 cm 35 cm
  • Strelitzia Nicolai in plantenzak

   De Strelitzia Nicolai is dé populairste plant van het moment. Samen met deze plantenzak heb je een kant-en-klare combinatie. Alleen nog een mooie plek er voor uitzoeken!

   €84,95
   140 cm 30 cm
  • Strelitzia Nicolai

   Strelitzia Nicolay eenvoudig en snel online bestellen? Fleur.nl

   €199,95
   190 - 200 cm 40 cm
  • Strelitzia Nicolai XL in Luca Lifestyle Balloon Ø 42

   Deze prachtige Strelitzia Nicolai in Luca Lifestyle Balloon wordt compleet opgemaakt geleverd en is een aanwinst voor je woonkamer of kantoor.

   €259,95
   160 cm 42 cm

Strelitzia kopen

De strelitzia is een van de meest exclusive kamerplanten. De prachtige kamerplanten hebben hun oorsprong in Zuid-Afrika. Er zijn twee soorten Strelitzia. De Strelitzia Nicolai en de Strelitzia Reginae. 

Strelitzia Nicolai

De strelitiza Nicolai is een exclusieve kamerplant met een stoere uitstraling. De grote bladeren geven een exotisch effect aan jouw woonkamer of kantoor. De grote bladeren zijn opgebouwd uit meerdere nerven boven elkaar. Hierdoor ontstaat er een groot en sterk blad dat tegen een stootje kan. Door nerven kunnen bij oudere en grotere strelitzia's in het blad kleine scheurtjes ontstaan. Dit geeft een mooi en natuurlijk effect aan de plant. De Strelitzia Nicolai geeft in tegenstelling tot de Strelitzia Reginae niet snel bloemen. De bloemen zijn zwart of wit van kleur en zullen pas komen als de plant minimaal 220cm is. De Strelitzia Nicolai wordt vooral gekocht voor het grote blad. 

Strelitzia Reginae

De Strelitzia Reginae is te herkennen aan de prachtige bloemen. De Strelitzia Reginae wordt ook wel Paradijsvogelplant, Bird of Paradise of Paradijsvogelbloem genoemd. Deze naam komt vanwege de kleurrijke bloemen die de plant geeft. De bloemen lijken op oranje vogels. De Reginae doet het erg goed op lichte plekken. Met de juiste verzorging krijg je jaarlijks bloemen. De bloemen zijn zo exclusief dat ze veel worden verkocht aan bloemisten. Een strelitzia geeft pas na 8 jaar bloemen. Er zijn van de Strelitzia Reginae twee varianten met bloemen en zonder bloemen. De bloemloze varianten zullen niet snel bloemen krijgen.

Verzorging en water geven

De Strelitzia heeft veel water nodig. Zorg dat de plant zoveel water krijgt dat de grond met een week weer net droog is. De grond moet na een week licht vochtig zijn. Als je te veel water hebt gegeven is de grond nog nat. Geef dan weer wat minder water. Als de grond te nat blijft kan er  wortelrot ontstaan. In de winter kan je de grond wat droger laten en dus per week minder water geven. 

Voeding

Geef de Strelitzia een keer per maand voeding kijk voor de juiste dosering op de achterkant van de verpakking. Geef aan de eind van de herfst en de winter geen voeding. 

 

 

Strelitzia
Onze merken

Socialmedia