Kamerplant

Licuala Grandis - meerstammig

Waaierpalm
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 140 cm
Potdiameter 27 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Licuala Grandis - meerstammig
De Licuala Grandis Waaierpalm is een unieke verschijning. Door zijn exclusiviteit is het een Ware 'eye-catcher. Door zijn grote bladeren haal je de natuur in huis. Het is toevoeging voor elke woonkamer.
Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Pot ø 27cm
Gemiddeld
Zonnig
Grote bladeren
Luchtzuiverend
Op stam

Specificaties

Standplaats Zonnig
Standplaats omschrijving

Zet de Licula Grandis op een lichte, zonnige plek bij het raam. Het ontstaan van bruine randjes aan de bladeren is gewoonlijk voor deze plant en is haast niet te voorkomen. Wel houdt een hoge luchtvochtigheid de vorming van bruine randjes enigzins tegen. 

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

Houd de grond van de palm continu licht vochtig voor een optimale groei. Let er echter wel op dat de grond van de palm niet in een laag water komt te staan, want dit kan wortelrot veroorzaken. Geef de plant daarom regelmatig kleine beetjes water in plaats van eenmaal een grote hoeveelheid. 

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite