Hydrocultuur

Phoenix Roebelenii

Dadelpalm
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 75 cm
Potdiameter 19 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
Phoenix Roebelenii
De palm heeft fijn geveerde bladeren met omhoogwijzende randen. In de natuur groeien kleine gele bloemetjes tussen de bladeren. De vruchten zijn zwart van kleur en zoals benoemd niet eetbaar. De palm staat het liefst op een zonnige plek en verbruikt veel water.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 19cm
Gemiddeld
Zonnig
Op stam

Specificaties

Bewateren omschrijving

Geef de plant opnieuw water wanneer de watermeter gedurende 4 dagen op ‘minimaal’ heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘optimaal’ te worden aangevuld.

Bewateren Gemiddeld
Standplaats omschrijving

Zet de Phoenix Roebelenii op een zo zonnig mogelijke plek met veel direct zonlicht. Een plek voor een raam op het zuiden is ideaal voor de plant. In de zomer kan de Phoenix Roebelinii ook goed buiten staan. Laat de plant eerst wennen aan het directe zonlicht om verbranding van het blad te voorkomen. Wanneer de plant geen nieuw blad aanmaakt, heeft hij te weinig licht. Zet de palm in dit geval dichter naar het raam toe. 

Standplaats Zonnig

De tooling die bijdragen aan een gezonde groei

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite