Hydrocultuur

Polystichum Polyblephanum

Niervaren
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 40 cm
Potdiameter 28 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Polystichum Polyblephanum
De Polystichum Polyblepharum, in Nederland beter bekend als "niervaren", valt onder de hangvarens en is overal in de wereld te vinden. De Polystichum Polyblepharum is zeer decoratief en je ziet haar daarom regelmatig in boeketten.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 28cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Group 2 Created with Sketch.
Hangplanten
Luchtzuiverend

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

De meeste Varens zijn van nature een schaduwrijke plek gewend. Het is dan ook ideaal voor de plant om op een wat donkere plek te staan. De Polystichum Polyblephanum kan ook op een lichtere plek staan, maar vermijd hierbij direct zonlicht. Direct zonlicht kan namelijk brandplekken en verkleuring van de bladeren veroorzaken. Zet de plant wat verder van het raam als dit het geval is. 

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

Houd de grond van de Polystichum Polyblephanum altijd licht vochtig en laat deze dus niet opdrogen. Geef de plant regelmatig water in kleine hoeveelheden. Wees voorzichtig met het geven van teveel water, want dit kan wortelrot veroorzaken. 

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite