Kamerplant

Wodyetia Bifurcata

Vossestaartpalm
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 550 cm
Potdiameter 70 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Wodyetia Bifurcata
De Wodyetia Bifurcata staat ook bekend als de vossestaart palm, vanwege de pluimachtige bladeren die wel 3 meter lang kunnen worden! De palm is een van de makkelijkste om te verzorgen.
Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Pot ø 70cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Zonnig
Grote bladeren
Op stam

Specificaties

Standplaats Halfschaduw, Zonnig
Standplaats omschrijving

Zorg ervoor dat de Wodyetia Bifurcata op een zonnige plek of in de halfschaduw komt de staan. Zet de plant daarom ook op een plek voor het raam waar hij één tot drie uur direct zonlicht kan ontvangen.  

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

Houd de grond van de Wodyetia Bifurcata in de zomer goed vochtig. In de winter kan de grond licht vochtig gehouden worden. Geef niet teveel water in één keer, want dit kan leiden tot wortelrot. 

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite