Kamerplant

Alocasia Calidora

Olifantsoor
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 75 cm
Potdiameter 21 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
 • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
 • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Alocasia Calidora
De Alocasia komt van oorsprong uit de tropen van Azië en dan voornamelijk uit India. De Alocasia behoort tot de Araceae familie. De plant heeft verschillende bijnamen, zoals Taro, Reuzentaro of Olifantsoor.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 21cm
Gemiddeld
Zonnig
Grote bladeren
Luchtzuiverend

Specificaties

Standplaats Zonnig
Standplaats omschrijving

De Alocasia gedijt goed op een lichte standplaats en wenst dagelijks zo'n vijf uur direct zonlicht. De ideale plek voor de plant is daarom voor een raam op het oosten/westen of op wat meters van een raam op het zuiden. De plant groeit naar de zon toe. Draai hem daarom regelmatig een kwartslag. 

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

Houd de grond van de Alocasia constant licht vochtig. Geef niet te grote hoeveelheden water per keer, zodat de plant het water goed kan opnemen. In de winter heeft de Alocasia minder water nodig, maar laat de plant niet uitdrogen.

Aanraders van Fleur.nl

  Opmaakpakket kamerplanten Medium.jpg
  € 17,95 € 14,83
  8711969037069-a1l1-web_1.jpg
  2063-2928641jpg
  v.a. € 219,95 € 201,79

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite