Hydrocultuur

Licuala Grandis

Waaierpalm
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 100 cm
Potdiameter 22 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
Licuala Grandis
De Licuala Grandis is een exclusieve verschijning. Door de grote waaiervormige bladeren van deze palm haal je de tropen in huis. Het is toevoeging voor elke woonkamer! Een hydrocultuur plant geef je water aan de hand van een watermeter en hoef je minder vaak water te geven dan een grondvariant.
Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Pot ø 22cm
Gemiddeld
Zonnig
Grote bladeren
Op stam

Specificaties

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

Geef de plant opnieuw water wanneer de watermeter gedurende 4 dagen op ‘minimaal’ heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘optimaal’ te worden aangevuld.

Standplaats omschrijving

Zet de Licula Grandis op een lichte, zonnige plek bij het raam. Het ontstaan van bruine randjes aan de bladeren is gewoonlijk voor deze plant en is haast niet te voorkomen. Wel houdt een hoge luchtvochtigheid de vorming van bruine randjes enigzins tegen. 

Standplaats Zonnig

Aanraders van Fleur.nl

  inzethoes-rondpng
  v.a. € 5,95 € 4,92
  pokonhydrokorrels10l1jpg
  € 5,95 € 4,92
  1rhextu29png
  v.a. € 99,95 € 91,70

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite