Kamerplant

Crassula Marginalis

Jadeplant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 20 cm
Potdiameter 15 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
 • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
 • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Crassula Marginalis
De Crassula is een vetplant die tot de Crassulaceae familie behoort. Hij komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika, waar hij opgroeit in zonnige, droge gebieden. Hierdoor is het een niet veeleisende plant en gemakkelijk om te verzorgen.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 15cm
Weinig
Halfschaduw
Zonnig
Group 2 Created with Sketch.
Hangplanten

Specificaties

Standplaats Halfschaduw, Zonnig
Standplaats omschrijving

De Crassula is van nature gewend aan een zonnige omgeving en staat daarom het liefst op een lichte plaats. Zet de plant daarom bij voorkeur dichtbij een raam. Teveel licht kan leiden tot verbranding van het blad en te weinig licht tot bladuitval en wortelrot. Zet de Crassula 's winters daarom voor het raam en plaats de plant 's zomers wat meer verwijderd van het raam. 

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

Omdat de Crassula gewend is aan warme en droge gebieden, heeft deze weinig water nodig. De plant slaat vocht op in de bladeren, waardoor u de plant niet regelmatig hoeft te bewateren. De grond mag geheel uitgedroogd zijn voordat u opnieuw water geeft aan de plant. In de zomer kunt u de plant één week droog laten staan voordat u opnieuw water toedient. In de winter mag dit zelfs zes weken zijn. Voorkom een laagje water in de pot, want dit kan leiden tot wortelrot.

Aanraders van Fleur.nl

  Opmaakpakket kamerplanten Medium.jpg
  € 17,95 € 14,83
  8711969037069-a1l1-web_1.jpg
  cactus-and-vetplant-voeding-250ml_85d44b.jpg
  € 5,95 € 4,92

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite