Kamerplant

Myrtillocactus Geometrizans 'Cristata'

Cactus
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 45 cm
Potdiameter 24 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Myrtillocactus Geometrizans 'Cristata'
De Myrtillocactus Geometrizans 'Cristata' is een onderhoudsarme plant, die met zijn unieke groeivorm de show steelt in je huiskamer!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 24cm
Weinig
Zonnig
Grote bladeren

Specificaties

Standplaats Zonnig
Standplaats omschrijving

Wat betreft standplaats: geef deze cactus een zonnige plek, dan komt hij het best tot zijn recht.

 

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

Zoals je waarschijnlijk al verwacht, deze plant hoef je maar weinig water te geven. Maar let op: voor twee uitersten moet je oppassen. Als je te lang geen water geeft, dan kan de grond verstenen en dat is niet goed voor de cactus. Aan de andere kant, als je teveel water geeft en de wortels van de cactus staan in een laagje water, dan heb je grote kans op wortelrot. Hier geldt, net zoals bij alles: kies voor de middenweg. Zorg er dus voor dat de grond droog raakt voordat je opnieuw water geeft, maar laat de plant niet te lang droog staan. En geef in de zomer vaker water dan in de winter!

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite