Fleur.nl

Winkelwagen

  • Photinia leiboom 300 cm

   De lei-photinia is een prachtige leiboom met rood uitlopend blad dat langzaam groen kleurt. Het is een bladhoudende boom die ook in de winter voor de gewenste privacy en schaduw zorgt.

   €149,95
   300 cm
  • Lei-amberboom

   De lei-amberboom is een sierlijke leiboom met grote, handvormige bladeren die een prachtige herfstverkleuring krijgen naar felle rode en oranje tinten.

   €99,95
   270 - 340 cm
  • Lei-laurier 'Caucasica'

   De lei-laurier is een groenblijvende leiboom met langwerpige, glanzend groene bladeren. In het voorjaar bloeit de boom met witte bloemtrossen die recht op staan maar door de jaarlijkse vormsnoei zal de bloei niet uitbundig zijn.

   €199,95
   270 - 340 cm
  • Lei-linde 'Tilia Europaea Pallida'

   De linde is de meest gebruikte leiboom. Hij zorgt voor veel schaduw en privacy en is een makkelijke boom die goed geleid kan worden. In de herfst krijgt de linde een mooie verkleuring.

   €109,95
   270 - 360 cm
  • Photinia leiboom 270 cm

   De lei-photinia is een prachtige leiboom met rood uitlopend blad dat langzaam groen kleurt. Het is een wintergroene boom die ook in de winter voor de gewenste privacy en schaduw zorgt.

   €129,95
   270 cm
  • Lei-haagbeuk

   De lei-haagbeuk is een zeer geliefde leiboom met takken die makkelijk in de gewenste vorm kunnen worden gebogen. De haagbeuk, carpinus betulus, heeft diepgroen blad dat in de herfst naar geel/bruin verkleurt.

   €109,95
   270 - 360 cm
  • Lei-olijfwilg

   De olijfwilg is nog niet erg bekend als leiboom, maar het is een prachtige boom die uitstekend werkt als leiboom. De olijfwilg heeft groen blad met een grijze onderkant. Een echte eyecatcher als leiboom!

   €169,95
   300 cm
  • Lei-laurier 'Novita'

   Deze lei-laurier uit de small-serie is een wintergroene en winterharde leiboom. De laurier heeft mooi donkergroen blad dat glanst en ook in de wintermaanden aan de boom blijft zitten voor de nodige privacy en schaduw.

   €99,95
   220 cm
  • Prunus Lusitanica - lei-laurier

   Deze lei-laurier is een wintergroene en winterharde leiboom. Anders dan zijn soortgenoten groeit deze laurier minder snel en wild en heeft hij fijner blad.

   €169,95
   270 - 300 cm
  • Lei-kweepeer - scherm

   De lei-kweepeer is een vrucht die niet direct eetbaar is, maar zodra je de kweepeer kookt of stoomt heeft hij een heerlijke smaak! De leiboom groeit redelijk dicht en zorgt dus ook voor de nodige privacy.

   €149,95
   180 cm
  • Lei-taxus

   De lei-taxus is een groenblijvende leiboom. De taxus groeit wat trager dan de rest waardoor het langer duurt voor er een dichte boom ontstaat. Maar als het scherm eenmaal dicht is gegroeid, vormt de taxus een zeer dichte boom voor de nodige privacy.

   €197,95
   300 cm
  • Scherm-photinia 'Red Robin'

   De lei-photinia valt op met zijn jonge, rood uitlopende blad dat in de zomer groen verkleurt. De 'Red Robin' is goed wintergroen en winterhard en zorgt ook tijdens de koude maanden voor een dichte afscheiding.

   €89,95
   100 - 200 cm

Bomen makkelijk online bestellen? Fleur.nl

Bestel makkelijk je tuinplanten en bomen bij fleur.nl 

Leibomen
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2020 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce