Fleur.nl

Winkelwagen

  • Photinia leiboom 'Red Robin'

   De lei-photinia 'Red Robin' is een prachtige leiboom met rood uitlopend blad dat langzaam groen kleurt. Het is een wintergroene boom die ook in de winter voor de gewenste privacy en schaduw zorgt.

   €129,95
   230 - 340 cm
  • Lei-olijfwilg

   De olijfwilg is nog niet erg bekend als leiboom, maar het is een prachtige boom die uitstekend werkt als leiboom. De olijfwilg heeft groen blad met een grijze onderkant. Een echte eyecatcher als leiboom!

   €129,95
   240 - 320 cm
  • Lei-amberboom

   De lei-amberboom is een sierlijke leiboom met grote, handvormige bladeren die een prachtige herfstverkleuring krijgen naar felle rode en oranje tinten.

   €109,95
   270 - 340 cm
  • Portugese lei-laurier

   Deze lei-laurier is een wintergroene en winterharde leiboom. Anders dan zijn soortgenoten groeit deze laurier minder snel en wild en heeft hij fijner blad.

   €149,95
   270 - 320 cm
  • Lei-laurierkers 'Caucasica' 120x120cm rek

   De lei-laurier is een groenblijvende leiboom met langwerpige, glanzend groene bladeren. In het voorjaar bloeit de boom met witte bloemtrossen die recht op staan maar door de jaarlijkse vormsnoei zal de bloei niet uitbundig zijn.

   €129,95
   240 - 300 cm
  • Lei-linde 'Tilia Europaea Pallida'

   De linde is de meest gebruikte leiboom. Hij zorgt voor veel schaduw en privacy en is een makkelijke boom die goed geleid kan worden. In de herfst krijgt de linde een mooie verkleuring.

   €109,95
   270 - 360 cm
  • Lei-steeneik 'Quercus Ilex'

   De steeneik is een mooie leiboom met leerachtig, groen blad met een grijze onderzijde. De boom heeft een mediterrane uitstraling en is wintergroen waardoor je in de wintermaanden ook nog de gewenste privacy en schaduw hebt.

   €139,95
   320-340 cm
  • Photinia leiboom Small 'Red Robin'

   De lei-photinia Red Robin is een prachtige leiboom met rood uitlopend blad dat langzaam groen kleurt. Het is een bladhoudende boom die ook in de winter voor de gewenste privacy en schaduw zorgt.

   €129,95
   240 cm
  • Lei-beuk rood

   De lei-beuk is een roodbruine leiboom waarvan het blad in de herfst bruin en dor wordt, maar wel de hele winter aan de boom blijft zitten. Zo heb je ook in de winter nog genoeg privacy!

   €119,95
   270 - 360 cm
  • Lei-Magnolia grandiflora

   De Magnolia grandiflora is een prachtige leiboom met hoge sierwaarde. De bladhoudende boom bloeit met grote, witte bloemen in de zomermaanden.

   €359,95
   300 - 360 cm
  • Lei-haagbeuk

   De lei-haagbeuk is een zeer geliefde leiboom met takken die makkelijk in de gewenste vorm kunnen worden gebogen. De haagbeuk, carpinus betulus, heeft diepgroen blad dat in de herfst naar geel/bruin verkleurt.

   €99,95
   270 - 360 cm
  • Lei-Laurier 'Tico'

   Deze lei-laurier is een wintergroene en winterharde leiboom. Het blad van de 'Tico' lijkt veel op een sierpeer en is ook groter dan de gewone Portugese Laurier.

   €134,95
   300 cm
  • Lei-plataan

   De lei-plataan is een klassieker onder de leibomen! De plataan heeft grote, stevige bladeren die zorgen voor de gewenste schaduw en privacy.

   €129,95
   270 - 360 cm
  • Lei-sierappel 'Red Sentinel'

   De lei-sierappel 'Red Sentinel' is een prachtige leiboom met hoge sierwaarde door de witroze bloesem in het voorjaar. De 'Red Sentinel' is een sierappel die felrood van kleur is en tot in de winter aan de boom blijft zitten.

   €119,95
   300 - 340 cm
  • Lei-laurierkers 'Caucasica'

   De lei-laurier is een groenblijvende leiboom met langwerpige, glanzend groene bladeren. In het voorjaar bloeit de boom met witte bloemtrossen die recht op staan maar door de jaarlijkse vormsnoei zal de bloei niet uitbundig zijn.

   €129,95
   270 - 340 cm
  • Lei-Japanse Sierkers

   De Japanse Sierkers als leiboom is een unieke boom. In het voorjaar heeft de boom prachtige roze bloesem. In het najaar krijgt de boom een mooie herfstverkleuring voordat het blad afsterft. De leiboom is verkrijgbaar in twee maten.

   €99,95
   270 - 300 cm
  • Lei-beuk groen

   De lei-beuk is een groene leiboom waarvan het blad in de herfst bruin en dor wordt, maar wel de hele winter aan de boom blijft zitten. Zo heb je ook in de winter nog genoeg privacy!

   €114,95
   270 - 360 cm
  • Lei-Moeraseik (Quercus Palustris)

   De Moeraseik is een mooie leiboom met heldergroen, gelobd blad. De leiboom is goed winterhard maar wel bladverliezend.

   €109,95
   300 - 360 cm
  • Lei-sierpeer 'Chanticleer'

   De lei-sierpeer 'Chanticleer' is een leiboom met prachtige bloesem in het voorjaar. Ondanks dat dit een sierperen boom is, komen er helaas geen vruchten aan de leiboom.

   €119,95
   270 - 360 cm
  • Lei-veldesdoorn

   De lei-veldesdoorn is een makkelijke leiboom die overal goed groeit en ook zeewind goed verdraagt. Het blad krijgt een mooie verkleuring en blijft lang aan de boom zitten en loopt in het voorjaar ook weer vroeg uit.

   €124,95
   300 - 340 cm
  • Lei-Hulst 'Nellie R. Stevens'

   De Lei-Hulst 'Nellie R. Stevens' is een groenblijvende leiboom en heeft een dichte kroonstructuur. De hulst is daarom een goede keuze wanneer u een leiboom zoekt die veel privacy biedt!

   €169,95
   270 - 300 cm
   Uitverkocht
  • Lei-meidoorn 'Paul's Scarlet'

   De Lei-meidoorn 'Paul's Scarlet' is een unieke leiboom die weinig te zien is. De prachtige bloesem in het voorjaar steelt de show. De meidoorn groeit snel en vormt een mooi, gesloten kroonstructuur.

   €129,95
   300 cm
  • Lei-Magnolia kobus Beverboom

   De Magnolia kobus is een beverboom. De lei-sierboom krijgt witte, stervormige bloemen op het kale hout wat deze boom een echte eyecatcher in de tuin maakt!

   €139,95
   300 cm
  • Lei-sierpruim

   De sierpruim is een mooie leiboom met veel vertakkingen. De Prunus cerasifera 'Nigra' is een sierpruim met donkerrood blad en prachtige roze bloesem in het voorjaar.

   €119,95
   270 - 340 cm

Leibomen kopen

Leibomen zijn tegenwoordig ontzettend populair. De bomen zorgen voor schaduw en privacy in jouw voor of achtertuin. Een voordeel is, is dat ze ook weinig ruimte in beslag nemen en daardoor de ideale afscheiding vormen. Fleur.nl heeft een breed assortiment aan leibomen in verschillende uitvoeringen en maten. 

Welke leiboom kies ik?

In ons assortiment hebben we veel verschillende soorten leibomen. Ben je op zoek naar een groenblijvende boom, dan is de photinia of de laurier een goede optie. Deze bomen brengen het hele jaar door privacy. Wanneer je een boom met hogere sierwaarde wilt, dan kun je een amberboom (met intense herfstverkleuring) of een sierappel aanschaffen. De sierappel geeft witte bloesem in het voorjaar en kleine, rode appeltjes in de herfst. 

Snoeien en onderhoud

Een leiboom moet jaarlijks gesnoeid worden om zijn vorm te behouden. Dit kan vaak in zomer of winter gedaan worden, afhankelijk van de soort. Je snoeit terug tot de hoofdtakken. Eventuele grote takken kunnen horizontaal verbonden aan het scherm om een dichtere vertakking te krijgen. Verder heeft de boom (vooral in het begin) veel water nodig en een lichte, zonnige plek. 

Bomen gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw gewenste boom uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 45 euro is) bij je thuisbezorgd. Alle bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Bij de bomen heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

Leibomen
Onze merken

Socialmedia