Fleur.nl

Winkelwagen

  • Grote appelboom 'Elstar'

   De Malus domestica 'Elstar' is een grote appelboom. Het voordeel van een grote fruitboom, is dat ze al gelijk vruchtdragend zijn. De 'Elstar' is een van de meest bekende appels in Nederland en heeft een zoete, sappige smaak.

   €149,95
   300-500 cm
  • Grote pruimenboom 'Victoria'

   De Prunus domestica 'Victoria' is een grote pruimenboom. Het voordeel van een grote fruitboom is, is dat deze al gelijk vruchtdragend zijn. De pruim is klein, lekker zoet en heeft een gele tot rode kleur.

   €149,95
   300-500 cm
  • Grote perenboom 'Gieser Wildeman'

   De Pyrus communis 'Gieser Wildeman' is een grote perenboom. Het voordeel van een grote fruitboom is, is dat deze al gelijk vruchtdragend zijn. Geniet van de 'Gieser Wildeman', de bekende stoofpeer.

   €149,95
   300-500 cm
  • Grote appelboom 'Jonagold'

   De Malus domestica 'Jonagold' is een grote appelboom. Het voordeel van een grote fruitboom, is dat ze al gelijk vruchtdragend zijn. De 'Jonagold' is een bekende, rode appel met zoetzure smaak.

   €149,95
   300-500 cm
  • Grote perenboom 'Conference'

   De Pyrus communis 'Conference' is een grote perenboom. Het voordeel van een grote fruitboom is, is dat deze al gelijk vruchtdragend zijn. Geniet van de 'Conference', een populaire peer die lekker zoet smaakt.

   €149,95
   300-500 cm
  • Grote pruimenboom 'Opal'

   De Prunus domestica 'Opal' is een grote pruimenboom. Het voordeel van een grote fruitboom is, is dat deze al gelijk vruchtdragend zijn. De pruim is klein, lekker zoet en heeft een blauwpaarse tot roodpaarse kleur.

   €199,95
   300-500 cm
Grote fruitbomen
Onze merken

Socialmedia