Fleur.nl

Winkelwagen

  • Actinidia arguta 'Issai'

   De Actinidia arguta 'Issai' is een kiwibesplant met kleine, heldergroene kiwi's. Ze hebben een zoete, aromatische smaak. De 'Issai' is zelfbestuivend, dus je hebt geen andere plant nodig.

   €14,95
   40 - 60 cm
  • Actinidia deliciosa 'Hayward' (vrouwelijk) Kiwiplant

   De Actinidia deliciosa 'Hayward' is een vrouwelijke kiwiplant. De struik heeft een mannelijke plant nodig om vruchten te krijgen. De bruinbehaarde kiwi's van de 'Hayward' zijn heerlijk zoet en zitten vol vitamine C.

   €14,95
   40 - 60 cm
  • Actinidia deliciosa 'Atlas' (mannelijk)

   De Actinidia deliciosa 'Atlas' is een mannelijke kiwiplant die zelf geen vruchten geeft. Je kunt de klimplant wel gebruiken om andere kiwiplanten te bestuiven.

   €14,95
   40 - 60 cm
  • Actinidia deliciosa 'Jenny' Kiwiplant

   De Actinidia deliciosa 'Jenny' is een kiwiplant die zelfbestuivend is. Je hebt dus geen andere plant nodig om vruchten te krijgen. De bruinbehaarde kiwi's van de 'Jenny' zijn heerlijk zoet en zitten vol vitamine C.

   €14,95
   75 - 85 cm

Kiwiplanten kopen

Kiwiplanten zijn tuinplanten die veel zon en warmte nodig hebben. Ze kunnen het dan ook alleen goed doen op een zonnige plek in tuin. Ze krijgen dan een rijke oogst van kiwi's die sappig van smaak zijn.

Kiwi of kiwibes?

Er is een verschil tussen de kiwiplant en de kiwibesplant. Een kiwibes is haarloos, kleiner en makkelijker in onderhoud. Je hoeft dit ras minder vaak te snoeien. De gewone kiwi is de meest bekende vrucht die je ook in de winkels ziet liggen. Het is een behaarde vrucht. 

Van zowel de kiwi als kiwibes is er een mannelijke, vrouwelijke of zelfbestuivende ras verkrijgbaar. Om een goede oogst te krijgen is een mannelijk en vrouwelijk ras nodig. Bij een zelfbestuivende kiwiplant heb je geen andere soort nodig. Voor een grotere oogst helpt het wel om een mannelijk ras naast een zelfbestuivende ras te planten. 

Kiwiplanten thuis bezorgd

Bij Fleur.nl bestel je makkelijk en snel jouw kiwiplant en andere fruitbomen. Heb je een bestelling boven de 45 euro, dan zijn de bezorgkosten gratis. Anders betaal je 4,95 euro verzendkosten. De bezorging vindt plaats binnen 5 werkdagen.

Kiwiplanten
Onze merken

Socialmedia