Fleur.nl

Winkelwagen

  • Buddleja davidii Free Petite 'Tutti Fruitti'

   Buddleja davidii Free Petite 'Tutti Fruitti' is een lage vlinderstruik. Wat de tuinplant zo bijzonder maakt zijn de prachtige roze bloemen die vlinders en bijen aantrekken. Ideaal voor een kleine tuin!

   €7,99
   20 - 40 cm
  • Buddleja davidii 'Black Knight'

   Buddleja davidii 'Black Knight' is een grote vlinderstruik. Wat de tuinplant zo mooi maakt zijn de prachtige donkerpaarse bloemen die vlinders en bijen aantrekken. Een goede toevoeging voor zowel de grote als kleinere tuin!

   €5,99
   20 - 80 cm
  • Buddleja davidii 'Nanho Purple'

   Buddleja davidii 'Nanho Purple' is een grote vlinderstruik. Wat de tuinplant zo mooi maakt zijn de prachtige, paarse bloemen die vlinders en bijen aantrekken. Een goede toevoeging voor zowel de grote als kleinere tuin!

   €5,99
   20 - 40 cm
  • Buddleja davidii 'White Bouquet'

   Buddleja davidii 'White Bouquet' is een grote vlinderstruik. Wat de tuinplant zo bijzonder maakt zijn de prachtige witte bloemen die vlinders en bijen aantrekken. Een mooie toevoeging voor zowel de grote als kleinere tuin!

   €6,99
   40 - 60 cm
  • Buddleja davidii 'Nanhoensis Alba'

   Buddleja davidii 'Nanhoensis Alba' is een kleine vlinderstruik. Wat de tuinplant zo bijzonder maakt zijn de prachtige witte bloemen die vlinders en bijen aantrekken. Een mooie toevoeging voor zowel de grote als kleinere tuin!

   €6,99
   40 - 60 cm
  • Buddleja davidii 'Pink Delight'

   Buddleja davidii 'Pink Delight' is een grote vlinderstruik. Wat de tuinplant zo mooi maakt zijn de prachtige roze bloemen die vlinders en bijen aantrekken. Een goede toevoeging voor zowel de grote als kleinere tuin!

   €4,99
  • Buddleja davidii 'Empire Blue'

   Buddleja davidii 'Empire Blue' is een grote vlinderstruik. Wat de tuinplant zo bijzonder maakt zijn de prachtige paarsblauwe bloemen die vlinders en bijen aantrekken. Een mooie toevoeging voor zowel de grote als kleinere tuin!

   €4,99
   20 - 60 cm

Tuinplanten makkelijk online bestellen? Fleur.nl

Bestel makkelijk je tuinplanten bij fleur.nl 

Buddleja
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2019 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce