Fleur.nl

Winkelwagen

  • Buddleja davidii Free Petite 'Tutti Fruitti'

   Buddleja davidii Free Petite 'Tutti Fruitti' is een lage vlinderstruik. Wat de tuinplant zo bijzonder maakt zijn de prachtige roze bloemen die vlinders en bijen aantrekken. Ideaal voor een kleine tuin!

   €8,99
   20 - 40 cm
  • Buddleja davidii 'Black Knight'

   Buddleja davidii 'Black Knight' is een grote vlinderstruik. Wat de tuinplant zo mooi maakt zijn de prachtige donkerpaarse bloemen die vlinders en bijen aantrekken. Een goede toevoeging voor zowel de grote als kleinere tuin!

   €5,99
   20 - 80 cm
  • Buddleja davidii 'Nanho Purple'

   Buddleja davidii 'Nanho Purple' is een grote vlinderstruik. Wat de tuinplant zo mooi maakt zijn de prachtige, paarse bloemen die vlinders en bijen aantrekken. Een goede toevoeging voor zowel de grote als kleinere tuin!

   €5,99
   20 - 40 cm
  • Buddleja davidii 'Nanhoensis Alba'

   Buddleja davidii 'Nanhoensis Alba' is een kleine vlinderstruik. Wat de tuinplant zo bijzonder maakt zijn de prachtige witte bloemen die vlinders en bijen aantrekken. Een mooie toevoeging voor zowel de grote als kleinere tuin!

   €6,99
   40 - 60 cm
  • Buddleja davidii 'White Bouquet'

   Buddleja davidii 'White Bouquet' is een grote vlinderstruik. Wat de tuinplant zo bijzonder maakt zijn de prachtige witte bloemen die vlinders en bijen aantrekken. Een mooie toevoeging voor zowel de grote als kleinere tuin!

   €6,99
   40 - 60 cm
  • Buddleja davidii 'Pink Delight'

   Buddleja davidii 'Pink Delight' is een grote vlinderstruik. Wat de tuinplant zo mooi maakt zijn de prachtige roze bloemen die vlinders en bijen aantrekken. Een goede toevoeging voor zowel de grote als kleinere tuin!

   €6,99
   20 - 80 cm
  • Buddleja weyeriana 'Sungold'

   Buddleja weyeriana 'Sungold' behoort tot de vlinderstruikfamilie. De geel tot oranje bloemen fleuren elke tuin op en trekken ook veel vlinders en bijen aan!

   €8,99
   20 - 40 cm
  • Buddleja davidii 'Nanho Blue'

   Buddleja davidii 'Nanho Blue' is een kleine vlinderstruik. Wat de tuinplant zo bijzonder maakt zijn de prachtige paarsblauwe bloemen die vlinders en bijen aantrekken. Een mooie toevoeging voor zowel de grote als kleinere tuin!

   €6,99
   40 - 60 cm
  • Buddleja davidii Free Petite 'Blue Heaven' Vlinderstruik

   Buddleja davidii Free Petite 'Blue Heaven' is een kleine vlinderstruik. Wat de tuinplant zo bijzonder maakt zijn de prachtige paarsblauwe bloemen die vlinders en bijen aantrekken. Ideaal voor een kleine tuin!

   €8,99
   20 - 40 cm
  • Buddleja davidii Free Petite 'Dark Pink'

   Buddleja davidii Free Petite 'Blue Heaven' is een lage vlinderstruik. Wat de tuinplant zo bijzonder maakt zijn de prachtige donkerroze bloemen die vlinders en bijen aantrekken. Ideaal voor een kleine tuin!

   €8,99
   20 - 40 cm
  • Buddleja davidii 'Blue Chip'

   Buddleja davidii 'Blue Chip' is een kleine vlinderstruik. Wat de tuinplant zo bijzonder maakt zijn de prachtige paarsblauwe bloemen die vlinders en bijen aantrekken. Ideaal voor een kleine tuin!

   €8,49
   20 - 60 cm
  • Buddleja davidii 'Lochinch'

   Buddleja davidii 'Lochinch' is een grote vlinderstruik. Wat de tuinplant zo bijzonder maakt zijn de prachtige lichtpaarse bloemen die vlinders en bijen aantrekken. Een mooie toevoeging voor zowel de grote als kleinere tuin!

   €5,99
   20 - 80 cm

Tuinplanten makkelijk online bestellen? Fleur.nl

Bestel makkelijk je tuinplanten bij fleur.nl 

Buddleja
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2020 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce