Fleur.nl

Winkelwagen

  • Hedera hibernica

   Hedera hibernica is een wintergroene klimop die ook als bodembedekker gebruikt kan worden. Zijn snelle groei en grote bladeren zorgen binnen korte tijd voor een dichte beschutting.

   €1,99
   15 - 225 cm
  • Hedera helix 'White Ripple'

   De Hedera helix 'White Ripple' kenmerkt zich door zijn groen met witte bladeren. Verder groeit deze Klimop snel zodat de muur of grond binnen enige tijd volledig bedekt is.

   €3,75
   10 cm
  • Hedera algeriensis 'Gloire de Marengo'

   Hedera algeriensis 'Gloire de Marengo' of Algerijnse klimop is een groene klimmer met witgele vlekken. Aangezien deze minder groot wordt dan een andere klimop, is hij ook ideaal voor de kleinere tuin.

   €20,95
   120 cm
  • Hedera colchica 'Sulphur Heart'

   De Hedera colchica 'Sulphur Heart' is een zelfhechtende klimop die goed te gebruiken is om gaashekwerk of een muur te laten begroeien. De klimop heeft gemeleerd groengeel blad dat ook in de winter aan de plant blijft zitten.

   €5,95
   60 - 80 cm
  • Hedera helix 'Glacier'

   De Hedera helix 'Glacier' is een zelfhechtende klimop die goed te gebruiken is om gaashekwerk of een muur te laten begroeien. De klimop heeft frisgroen blad dat ook in de winter aan de plant blijft zitten.

   €5,75
   60 - 80 cm
  • Hedera helix 'Ivalace'

   De Hedera helix 'Ivalace' is een zelfhechtende klimop die goed te gebruiken is om gaashekwerk of een muur te laten begroeien. De klimop heeft glanzend groene bladeren die ook in de winter aan de plant blijven zitten.

   €5,95
   60 - 80 cm

Tuinplanten makkelijk online bestellen? Fleur.nl

Bestel makkelijk je tuinplanten bij fleur.nl 

Klimop
Onze merken

Socialmedia