Fleur.nl

Winkelwagen

  • Hedera hibernica

   Hedera hibernica is een wintergroene klimop die ook als bodembedekker gebruikt kan worden. Zijn snelle groei en grote bladeren zorgen binnen korte tijd voor een dichte beschutting.

   €1,99
   15 - 225 cm
  • Hedera helix 'Goldchild'

   De Hedera helix 'Goldchild' is een zelfhechtende klimop die goed te gebruiken is om gaashekwerk of een muur te laten begroeien. De klimop heeft bont blad dat groen van kleur is met een opvallende gele rand.

   €3,95
   20 - 200 cm
  • Hedera helix 'White Ripple'

   De Hedera helix 'White Ripple' kenmerkt zich door zijn groen met witte bladeren. Verder groeit deze Klimop snel zodat de muur of grond binnen enige tijd volledig bedekt is.

   €3,75
   10 cm
  • Hedera colchica 'Sulphur Heart'

   De Hedera colchica 'Sulphur Heart' is een zelfhechtende klimop die goed te gebruiken is om gaashekwerk of een muur te laten begroeien. De klimop heeft gemeleerd groengeel blad dat ook in de winter aan de plant blijft zitten.

   €5,95
   60 - 80 cm
  • Hedera helix 'Ivalace'

   De Hedera helix 'Ivalace' is een zelfhechtende klimop die goed te gebruiken is om gaashekwerk of een muur te laten begroeien. De klimop heeft glanzend groene bladeren die ook in de winter aan de plant blijven zitten.

   €5,95
   60 - 80 cm
  • Hedera helix 'Shamrock'

   De Hedera helix 'Shamrock' zorgt het hele jaar door voor een groene uitstraling bij jouw in de tuin. Doordat deze Klimop niet zo snel groeit, hoef je maar een keer per jaar wat takken weg te snoeien.

   €3,75
   10 cm
  • Hedera helix 'Little Diamond'

   De Hedera helix 'Little Diamond' is een zelfhechtende klimop die goed te gebruiken is om gaashekwerk of een muur te laten begroeien. De klimop heeft bont blad dat grijsgroen van kleur is met een roomwitte rand.

   €8,95
  • Hedera helix 'Plattensee'

   De Hedera helix 'Plattensee' is een kleinbladige, zelfhechtende klimop die goed te gebruiken is om gaashekwerk of een muur te laten begroeien. De klimop heeft donkergroen blad met opvallende, witte nerven.

   €6,25
   60 - 80 cm

Tuinplanten makkelijk online bestellen? Fleur.nl

Bestel makkelijk je tuinplanten bij fleur.nl 

Klimop
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2020 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce