Kamerplant

Begonia Masoniana River

Stippenplant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 30 cm
Potdiameter 15 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Begonia Masoniana River
Begonia Masoniana River is een zeer bijzondere plant door de opvallende donkergekleurde bladeren waarop zich haartjes bevinden.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 15cm
Weinig
Halfschaduw

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

De Begonia prefereert een lichte plek. Vermijd echter direct zonlicht, want dit kan leiden tot verbranding van het blad. Een plek voor het raam op het noorden is ideaal. Als u de plant voor een raam op het zuiden zet kan deze het beste enkele meters van het raam worden geplaatst. 

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

Houd de grond van de Begonia altijd licht vochtig en geef water in kleine hoeveelheden, om te voorkomen dat er onder in de pot een laag water ontstaat. Dit kan namelijk leiden tot wortelrot.

Aanraders van Fleur.nl

    Opmaakpakket kamerplanten Medium.jpg
    € 17,95 € 14,83
    8711969037069-a1l1-web_1.jpg

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite