Fleur.nl

Winkelwagen

  • Photinia leiboom 'Red Robin'

   De lei-photinia 'Red Robin' is een prachtige leiboom met rood uitlopend blad dat langzaam groen kleurt. Het is een wintergroene boom die ook in de winter voor de gewenste privacy en schaduw zorgt.

   €129,95
   230 - 340 cm
  • Bol Photinia 'Red Robin' op stam

   De Photinia fraseri 'Red Robin' is een glansmispel als boom. Nieuwe bladeren zijn rood maar lopen later groen uit. De boom blijft compact en is geschikt voor kleine tuinen.

   €64,95
   120 - 240 cm
  • Photinia leiboom Small 'Red Robin'

   De lei-photinia Red Robin is een prachtige leiboom met rood uitlopend blad dat langzaam groen kleurt. Het is een bladhoudende boom die ook in de winter voor de gewenste privacy en schaduw zorgt.

   €129,95
   240 cm
  • Dak-Photinia

   De Dak-Photinia is een bladhoudende dakboom. Het blad van de Glansmispel loopt rood uit, maar kleurt daarna groen. In het voorjaar bloeit de boom met witte bloemtrossen die een aangename geur hebben.

   €149,95
   220 cm
  • Photinia fraseri 'Red Robin' - boomvorm

   De Photinia fraseri 'Red Robin' is een glansmispel als boom. Nieuwe bladeren zijn rood maar lopen later groen uit. De boom heeft een gesloten kroon en zorgt voor veel privacy.

   €139,95
   225 - 275 cm

De Photinia fraseri 'Red Robin' is een glansmispel als boom. Nieuwe bladeren zijn rood maar lopen later groen uit. Een groot voordeel van de glansmispel is, is dat hij ook in de winter zijn bladeren behoudt. 

Photiniabomen 'Red Robin'
Onze merken

Socialmedia