Fleur.nl

Winkelwagen

  • Juglans regia Walnotenboom

   De Juglans regia is een walnotenboom. Deze walnotenboom kan flink uitgroeien tot een enorme boom van meer dan tien meter hoog, geef hem dan ook genoeg ruimte.

   €84,95
   200 - 700 cm
  • Castanea sativa Tamme Kastanje

   De Castanea sativa is een kastjaneboom met tamme kastanjes. De boom wordt hoger dan tien meter en groeit op een hoogstam. De kastanjes zijn gelijk eetbaar, maar je kunt ze ook eerst poffen of koken.

   €74,95
   200 - 700 cm
  • Prunus domestica 'Opal' - hoogstam

   De Prunus domestica 'Opal' is een pruimenboom op hoogstam. De pruim is klein, lekker zoet en heeft een blauwpaarse tot roodpaarse kleur.

   €59,95
   225-275 cm
  • Malus domestica 'Elstar' - hoogstam

   De Malus domestica 'Elstar' is een appelboom die geënt is op een hoogstam. De 'Elstar' is een van de meest bekende appels in Nederland en heeft een zoete, sappige smaak.

   €59,95
   225-275 cm
  • Prunus domestica 'Reine Claude d'Oullins' - hoogstam

   De Prunus domestica 'Reine Claude d'Oullins' is een pruimenboom op hoogstam. De pruim is opvallend geel tot geelgroen, groot en zoetzuur van smaak.

   €59,95
   225-275 cm
  • Juglans Nigra

   De Juglans nigra is een walnotenboom. Deze walnotenboom kan flink uitgroeien tot een enorme boom van meer dan tien meter hoog, geef hem dan ook genoeg ruimte. De zwarte walnoot krijgt op latere leeftijd een mooie gegroefde en zwartkleurende bast.

   €149,95
   300 - 400 cm
  • Prunus avium 'Stella' - hoogstam

   De Prunus avium 'Stella' is een kersenboom op hoogstam. Hij zal uiteindelijk uitgroeien tot een grote boom, geef hem dus genoeg ruimte in de tuin. De vruchtkers is donkerrood van kleur en rijp in juli.

   €59,95
   225-275 cm
  • Prunus domestica 'Victoria' - hoogstam

   De Prunus domestica 'Victoria' is een pruimenboom op hoogstam. De 'Victoria' is een geel met rode pruim die steeds roder wordt en daarnaast een zoete smaak heeft.

   €59,95
   225-275 cm
  • Pyrus communis 'Gieser Wildeman' - hoogstam

   De Pyrus communis 'Gieser Wildeman' is een perenboom die groeit op een hoogstam. De 'Gieser Wildeman' is een kleine peer en smaakt het lekkerst als je ze eerst stooft, vandaar ook de naam stoofpeer.

   €59,95
   225-275 cm
  • Prunus domestica 'Reine Claude Verte' - hoogstam

   De Prunus domestica 'Reine Claude Verte' is een pruimenboom op hoogstam. De pruim is sappig en groen en wordt ook wel eens het 'groentje' genoemd.

   €59,95
   225-275 cm
  • Pyrus communis 'Doyenne du Comice' - hoogstam

   De Pyrus communis 'Doyenne du Comice' is een perenboom die groeit op een hoogstam. De 'Doyenne du Comice' is een populaire peer die groot van formaat is en erg sappig en zoet.

   €59,95
   225-275 cm
  • Malus domestica 'Schone van Boskoop' - hoogstam

   De Malus domestica 'Schone van Boskoop' is een appelboom die geënt is op een hoogstam. Het is een boom die uiteindelijk uit zal groeien tot een grote appelboom. De 'Schone van Boskoop' is een stevige en zacht zure appel met een dofgele tot rode schil.

   €59,95
   225-275 cm
  • Pyrus communis 'Bonne Louise d'Avranches' - hoogstam

   De Pyrus communis 'Bonne Louise d'Avranches' is een perenboom die groeit op een hoogstam. Aan de boom komen tamelijk grote, roodkleurige peren die een zoete, aromatische smaak hebben.

   €59,95
   225-275 cm
  • Malus domestica 'Santana' - hoogstam

   De Malus domestica 'Santana' is een appelboom die geënt is op een hoogstam.

   €59,95
   225-275 cm
  • Pyrus communis 'Conference' - hoogstam

   De Pyrus communis 'Conference' is een perenboom die groeit op een hoogstam. Hij groeit uit tot een flinke boom. De 'Conference' is een populaire peer die lekker zoet smaakt.

   €59,95
   225-275 cm
  • Prunus avium 'Varikse Zwarte' - hoogstam

   De Prunus avium 'Varikse Zwarte' is een kersenboom op hoogstam. Hij zal uiteindelijk uitgroeien tot een grote boom, geef hem dus genoeg ruimte in de tuin. De vruchtkers is bruin/zwart van kleur en rijp in augustus.

   €59,95
   225-275 cm
  • Prunus domestica 'Mirabelle de Nancy' - hoogstam

   De Prunus domestica 'Mirabelle de Nancy' is een pruimenboom op hoogstam. De pruim is klein, oranjegeel van kleur en heeft een heerlijk zoete smaak.

   €59,95
   225-275 cm
  • Prunus avium 'Hedelfinger' - hoogstam

   De Prunus avium 'Hedelfinger' is een kersenboom op hoogstam. Hij zal uiteindelijk uitgroeien tot een grote boom, geef hem dus genoeg ruimte in de tuin. De vruchtkers is rood/bruin van kleur en heeft een zoete smaak. Dit ras wordt vaak gebruikt in desserts

   €59,95
   225-275 cm
  • Prunus avium 'Early Rivers' - hoogstam

   De Prunus avium 'Early Rivers' is een kersenboom op hoogstam. Hij zal uiteindelijk uitgroeien tot een grote boom, geef hem dus genoeg ruimte in de tuin. De kersen zijn groot en roodbruin van kleur.

   €59,95
   225-275 cm
  • Prunus domestica 'Reine Claude d'Althan' - hoogstam

   De Prunus domestica 'Reine Claude d'Althan' is een pruimenboom op hoogstam. De pruim is roodpaars, zoet en ze zijn goed houdbaar.

   €59,95
   225-275 cm
  • Prunus avium 'Kordia' - hoogstam

   De Prunus avium 'Kordia' is een kersenboom op hoogstam. De grote, donkerrode kers heeft een zoete smaak en is erg stevig.

   €59,95
   225-275 cm
  • Malus domestica 'Jonagold' - hoogstam

   De Malus domestica 'Jonagold' is een appelboom die geënt is op een hoogstam. Hij groeit uit tot een flinke boom. De 'Jonagold' is een bekende, rode appel met zoetzure smaak en een erg goed aroma.

   €59,95
   225-275 cm
  • Malus domestica 'Golden Delicious' - hoogstam

   De Malus domestica 'Golden Delicious' is een appelboom die geënt is op een hoogstam en groeit uit tot een flinke boom. De 'Golden Delicious' appel is groengeel van kleur, lekker sappig met een zoete smaak.

   €59,95
   225-275 cm
  • Prunus avium 'Bigarreau Burlat' - hoogstam

   De Prunus avium 'Bigarreau Burlat' is een kersenboom op hoogstam. Hij zal uiteindelijk uitgroeien tot een grote boom, geef hem dus genoeg ruimte in de tuin. De kersen zijn mooi rood van kleur en al rijp in juni.

   €59,95
   225-275 cm

Fruitbomen op hoogstam

Met een hoogstam kom je op een stamhoogte van +/- 180 centimeter. Een hoge boom dus! Deze boom groeit uit tot een flinke fruitboom en heeft dan ook aardig wat ruimte nodig. Ze zullen een rijke oogst geven en zijn vaak in weilanden te vinden waar het vee onder staat te grazen. 

Soorten fruitbomen

Bij Fleur.nl hebben we een groot assortiment aan hoogstam fruitbomen. Appelbomen, perenbomen, pruimenbomen en kersenbomen zijn er te koop. Populaire soorten zijn de Elstar appel, Conference peer, Kordia kers en Victoria pruim. 

Wanneer fruitboom planten?

Onze fruitbomen kunnen het hele jaar door geplant worden aangezien ze in pot geleverd worden. De beste periode is in de winter (wanneer er geen kans op vorst is) of in het voorjaar. Wanneer je in de zomer een boom aanschaft zorg er dan goed voor dat deze genoeg water krijgt in het begin. Het is aan te raden om in het begin gebruik te maken van een boompaal om de boom te ondersteunen. 

Zie je het niet zitten om zelf jouw (fruit)boom te planten? Fleur.nl bied ook een aanplantservice aan. Met de aanplantservice planten wij met alle liefde de boom voor je. Het voordeel is, dat wij je een hoop werk uit handen nemen. Wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met een aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroei garantie. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak.

Hoogstam
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2021 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce