Fleur.nl

Winkelwagen

  • Areca palm Gold Kunstplant in Metal pot

   De Areca Palm Gold kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €172,95
   105 cm 24 cm
  • Strelitzia kunstplant in Luxe Lite Waterfall Globe

   De Strelitzia kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €169,95
   120 cm 39 cm
  • Alocasia Calidora in Partner Layer Bronze

   De combinatie van de alocasia calidora kunstplant in een exclusieve Baq partner layer bronnze sierpot geeft jouw woonkamer of kantoor een unieke uitstraling.

   €499,95
   180 cm 36 cm
  • Monstera kunstplant in Rattan mand

   De Monstera kunstplant in Rattan mand is een unieke combinatie die wat groens in jouw ruimte brengt. Maar dan zonder het onderhoud van echte planten!

   €204,95
   98 cm 27 cm
  • Cherry Blossom kunstplant in Amora pot goud

   De Cherry Blossom kunstplant in Amora pot goud is een prachtige combinatie die jouw ruimte een luxe uitstraling geeft.

   €194,95
   140 cm 32 cm
  • Ficus Exotica in Rugged Patt XXL

   Deze combinatie is een zeer mooie en stijl volle toevoeging in elke ruimte. De ficus is een kunstplant en heeft dus ook geen verzorging nodig. De Ficus Exotica wordt geleverd met een Rugged Patt XXL

   €229,95
   180 cm 34 cm
  • Palm Areca in Rugged Patt XXL

   Deze combinatie is een zeer mooie en stijl volle toevoeging in elke ruimte. De Palm Areca is een kunstplant en heeft dus ook geen verzorging nodig. De Palm Areca wordt geleverd met een Rugged Patt XXL

   €219,95
   180 cm 34 cm
  • Japanese Maple in Baq Globe Waterfall

   De combinatie van de japanese maple kunstplant in een exclusieve baq globe waterfall sierpot geeft jouw woonkamer of kantoor een unieke uitstraling.

   €279,95
   180 cm 39 cm
  • Bamboo Kunstplant in Pot Rattan

   De Bamboe kunstplant in Rattan pot is een mooie combinatie voor plekken waar geen daglicht komt. Zo kun je toch van wat groen genieten.

   €182,95
   150 cm 35 cm
  • Ficus Exotica kunstplant in pot Metallic Globe

   De Ficus Exotica kunstplant in pot Metallic Globe is een unieke combinatie die wat groens in jouw ruimte brengt. Maar dan zonder het onderhoud van echte planten!

   €419,95
   180 cm 50 cm
  • Capi Chamaedorea kunstplant in pot Smooth Elegance Low

   De Chamaedorea kunstplant in pot Smooth Elegance Low zorgt voor een jungle sfeer in huis of op kantoor zonder het onderhoud van echte planten!

   €209,95
   140 cm 36 cm
  • Elho Foxtail Grass kunstplant in pot Urban Loft Large

   De Foxtail Grass kunstplant in pot Urban Loft Large is een mooie combinatie die wat groens in jouw ruimte brengt. Maar dan zonder het onderhoud van echte planten!

   €59,95
   95 cm 29 cm

Kunstplanten in pot kopen

Met de combinatie van een kunstplant in luxe bloempot ben je gelijk klaar. Deze producten zijn zorgvuldig bij elkaar uitgezocht om de perfecte combinatie te vinden. Bekijk ons assortiment om een mooie combi voor jou te vinden. De kunstplanten en potten worden los van elkaar geleverd. Zo kun je zelf kiezen waarmee je de pot opvult. Dit kan bijvoorbeeld met siergrind of hydrokorrels. Wil je het meest de echte plant nabootsen dan zou je ook voor potgrond of zand kunnen kiezen? 

Groot assortiment kunstplanten

Kunstplanten kopen is meestal een weloverwogen keuze. De kunstplant is namelijk perfect wanneer je thuis of op het werk weinig tijd hebt om echte planten de juiste verzorging te geven. Geen groene vingers? Geen probleem, de kunstplant biedt de ideale uitkomst. Bovendien ben je met kunstplanten altijd verzekerd van een schitterende groene uitstraling waar je nauwelijks omkijken naar hebt.

Uiteraard kun je met de kunstplant ook voor die ene bijzondere plantsoort kiezen waarvan de echte variant niet voor ons woonkamerklimaat geschikt is. Bekijk ons grote assortiment! Er zal er altijd eentje tussen zitten die aan jouw smaak voldoet. 

Online bestellen bij Fleur.nl 

Met een reguliere levering van 1-2 werkdagen heb je de kunstplant snel in huis. Sommige kunstplanten hebben een levertijd van 5-8 werkdagen. Met een assortiment van ruim 500 kunstplanten zit er altijd eentje bij die bij jouw interieur of kantoor past. 

Bij Fleur.nl wordt de bestelling snel bezorgd. Kies voor onze avondlevering en je hebt hem vaak de volgende avond al in huis! Heb je vragen over een kunstplant of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. 

Kunstplanten in pot
Onze merken

Socialmedia