Fleur.nl

Winkelwagen

  • Strelitzia kunstplant in Luxe Lite Waterfall Globe

   De Strelitzia kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €169,95
   120 cm 39 cm
  • Arecapalm Gold Kunstplant in Metal pot

   De Areca Palm Gold kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €172,95
   105 cm 24 cm
  • Bamboo Kunstplant in Pot Rattan

   De Bamboe kunstplant in Rattan pot is een mooie combinatie voor plekken waar geen daglicht komt. Zo kun je toch van wat groen genieten.

   €182,95
   150 cm 35 cm

Kunstplanten in pot kopen

Met de combinatie van een kunstplant in luxe bloempot ben je gelijk klaar. Deze producten zijn zorgvuldig bij elkaar uitgezocht om de perfecte combinatie te vinden. Bekijk ons assortiment om een mooie combi voor jou te vinden. De kunstplanten en potten worden los van elkaar geleverd. Zo kun je zelf kiezen waarmee je de pot opvult. Dit kan bijvoorbeeld met siergrind of hydrokorrels. Wil je het meest de echte plant nabootsen dan zou je ook voor potgrond of zand kunnen kiezen? 

Groot assortiment kunstplanten

Kunstplanten kopen is meestal een weloverwogen keuze. De kunstplant is namelijk perfect wanneer je thuis of op het werk weinig tijd hebt om echte planten de juiste verzorging te geven. Geen groene vingers? Geen probleem, de kunstplant biedt de ideale uitkomst. Bovendien ben je met kunstplanten altijd verzekerd van een schitterende groene uitstraling waar je nauwelijks omkijken naar hebt.

Uiteraard kun je met de kunstplant ook voor die ene bijzondere plantsoort kiezen waarvan de echte variant niet voor ons woonkamerklimaat geschikt is. Bekijk ons grote assortiment! Er zal er altijd eentje tussen zitten die aan jouw smaak voldoet. 

Online bestellen bij Fleur.nl 

Met een reguliere levering van 1-2 werkdagen heb je de kunstplant snel in huis. Sommige kunstplanten hebben een levertijd van 5-8 werkdagen. Met een assortiment van ruim 500 kunstplanten zit er altijd eentje bij die bij jouw interieur of kantoor past. 

Bij Fleur.nl wordt de bestelling snel bezorgd. Kies voor onze avondlevering en je hebt hem vaak de volgende avond al in huis! Heb je vragen over een kunstplant of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. 

Kunstplanten in pot
Onze merken

Socialmedia