Fleur.nl

Winkelwagen

  • Hosta sieboldiana 'Elegans'

   De Hosta sieboldiana 'Elegans' is een prachtige bladplant met grote, gerimpelde bladeren. De Hosta bloeit in de zomermaanden met witte bloemen die jouw tuin een vrolijk accent geven.

   €2,49
   5 - 20 cm
  • Hosta sieboldii 'Snowflakes'

   De Hosta sieboldii 'Snowflakes' is een prachtige bladplant met grote, gerimpelde bladeren. De Hosta bloeit in de zomermaanden met witte bloemen die jouw tuin een vrolijk accent geven.

   €2,45
   5 - 20 cm
  • Hosta fortunei 'Aureomarginata'

   De Hosta fortunei 'Aureomarginata' is een prachtige bladplant met grote bladeren. De Hosta bloeit in juli en augustus met lichtpaarse bloemen die jouw tuin een kleurijk accent geven.

   €2,45
   5 - 20 cm
  • Hosta fortunei 'Francee'

   De Hosta fortunei 'Francee' is een prachtige bladplant met grote bladeren. De Hosta bloeit in juli en augustus met lichtpaarse bloemen die jouw tuin een kleurijk accent geven.

   €2,05
   5 - 20 cm
  • Hosta undulata 'Albomarginata'

   De Hosta undulata 'Albomarginata' is een prachtige bladplant met grote, gerimpelde bladeren. De Hosta bloeit in de zomermaanden met lichtpaarse bloemen die jouw tuin een vrolijk accent geven.

   €2,05
   5 - 20 cm
  • Hosta sieboldiana 'Frances Williams'

   De Hosta sieboldiana 'Frances Williams' is een prachtige bladplant met grote, gerimpelde bladeren. De Hosta bloeit in de zomermaanden met witte bloemen die jouw tuin een vrolijk accent geven.

   €2,05
   5 - 20 cm
  • Hosta 'Blue Cadet'

   De Hosta 'Blue Cadet' heeft bijzonder grijsblauw blad en in de zomer lila bloemen. De kleuren en vormen van deze plant zorgen voor een rijke aanvulling bij jouw in de tuin waar je elke zomer weer opnieuw van kan genieten.

   €2,99
   5 - 10 cm
  • Hosta 'Sum and Substance'

   De Hosta 'Sum and Substance' is een prachtige bladplant met grote bladeren. De Hosta bloeit in juli en augustus met lila kleurige bloemen die jouw tuin een kleurijk accent geven.

   €2,05
   5 - 20 cm

Tuinplanten makkelijk online bestellen? Fleur.nl

Bestel makkelijk je tuinplanten bij fleur.nl 

Hosta
Onze merken

Socialmedia