Fleur.nl

Winkelwagen

  • Trachycarpus fortunei - Chinese waaierpalm

   De Trachycarpus fortunei is een Chinese waaierpalm waarmee je de mediterraanse sfeer in je tuin haalt. De palmboom is in verschillende maten en stamhoogtes verkrijgbaar, zo vind je er altijd één die bij jou past.

   €119,95
   140 - 350 cm
  • Trachycarpus fortunei - Chinese waaierpalm

   De Trachycarpus fortunei is een Chinese waaierpalm waarmee je de mediterraanse sfeer in je tuin haalt. De palmboom is in verschillende maten en stamhoogtes verkrijgbaar, zo vind je er altijd één die bij jou past.

   €29,95
   60 - 120 cm
  • Chamaerops Vulcano - Dwergpalm

   De dwergpalm is een compacte, traag groeiende palm die niet al te hoog wordt. Ideaal voor kleine tuinen. De Chamaerops kan ook in pot worden geplaatst.

   €29,95
   20-60 cm
  • Yucca Rostrata - Palmlelie

   De Yucca Rostrata komt oorspronkelijk uit Texas en Mexico, waar het ook erg kan vriezen. Dit is daarom een van de weinige palmsoort die goed winterhard is. De Palmlelie heeft een mooie, lichtbruine stam en spitse blauw-grijze bladeren.

   €89,95
   60-150 cm
  • Mexicaanse Waaierpalm (Washingtonia Robusta)

   De Washingtonia Robusta, de Mexicaanse Waaierpalm, is een prachtig plantsoort met een exotische uitstraling. Deze palm kan in grote formaten alleen buiten staan. Zet hem in een mooie bloempot of in de volle grond!

   €99,95
   100-300 cm
  • Cordyline 'Red Star' Rode koolpalm

   De Rode Koolpalm is een unieke palmboom die een echte blikvanger in de tuin vormt. De 'Red Star' dankt zijn naam aan het purperrode, spitsige blad die voor een stervormige silhouette zorgen. Bij genoeg zonlicht kan de plant ook binnen staan!

   €59,95
   70-90 cm
  • Bismarckia Nobilis - Bismarck Palm

   De Bismarck palm is een unieke palm met blauwgrijs blad. Het is een van de mooiste palmen ter wereld en hij vindt zijn oorsprong in de natuur van Madagascar.

   €189,95
   200-250 cm
  • Trachycarpus Wagenrianus - Wagnerpalm

   De Trachycarpus Wagenrianus is een palm waarmee je de mediterraanse sfeer in je tuin haalt. De wagnerpalm heeft donkerder blad en is sterker dan de Chinese Waaierpalm. Hij is ook goed winterhard tot -16 graden Celcius.

   €79,95
   70-250 cm
  • Trachycarpus fortunei 3-stam

   De Trachycarpus fortunei is een Chinese waaierpalm met drie stammen waarmee je de mediterraanse sfeer in je tuin haalt. De palmboom is in verschillende maten en stamhoogtes verkrijgbaar, zo vind je er altijd één die bij jou past.

   €199,95
   150 - 170 cm
  • Cordyline 'Pink Passion' Roze koolpalm

   De Roze Koolpalm is een unieke palmboom die een echte blikvanger in de tuin vormt. De 'Pink Passion' dankt zijn naam aan het felroze, spitsige blad die voor een stervormige silhouette zorgen. Bij genoeg zonlicht kan de plant ook binnen staan!

   €34,95
   60-80 cm
  • Cordyline Indivisa meerstammig - Groene Koolpalm

   De Meerstammige Groene Koolpalm is een unieke palmboom die een echte blikvanger in de tuin vormt. Bij genoeg zonlicht kan de plant ook binnen staan!

   €99,95
   70-90 cm
Palmbomen
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2020 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce