Fleur.nl

Winkelwagen

  • Portugese lei-laurier

   Deze lei-laurier is een wintergroene en winterharde leiboom. Anders dan zijn soortgenoten groeit deze laurier minder snel en wild en heeft hij fijner blad.

   €149,95
   270 - 320 cm
  • Sale
  • Prunus lusitanica 'Angustifolia' Portugese laurierhaag

   De Prunus lusitanica 'Angustifolia' is een Portugese laurierhaag, gekenmerkt door zijn opgaande, smalle, compacte groei. Door zijn tragere groei dan de 'Hollandse Laurier' is hij beter in model te houden.

   €16,95 €12,95
   80 - 200 cm
  • Lei-Laurier 'Tico'

   Deze lei-laurier is een wintergroene en winterharde leiboom. Het blad van de 'Tico' lijkt veel op een sierpeer en is ook groter dan de gewone Portugese Laurier.

   €134,95
   300 cm
  • Prunus Lusitanica 'Tico' hoogstam

   De Prunus lusitanica is een Portugese laurierkers die gekweekt is op stam. De boom heeft een hoge sierwaarde door het glanzend groene blad en de witte bloemen in opgaande trossen. Het blad van de 'Tico' lijkt veel op een sierpeer en is ook groter dan de

   €109,95
   250-300 cm
  • Prunus lusitanica op stam Portugese Laurier

   De Prunus lusitanica is een Portugese laurierkers die gekweekt is op stam. De boom heeft een hoge sierwaarde door het glanzend groene blad en de witte bloemen in opgaande trossen.

   €89,95
   200-220 cm

De Portugese Laurier is een mooie boom die het gehele jaar opvalt omdat de boom wintergroen is. Het blad van de Laurier is aan de onderkant grijsgroen en aan de bovenkant donkergroen. Kortom: een prachtige boom die geschikt is voor iedere tuin. De Portugese laurier is verkrijgbaar als leiboom, hoogstam, laagstam en bolvorm. 

 

Portugese Laurierbomen
Onze merken

Socialmedia