Fleur.nl

Winkelwagen

  • Liquidambar styraciflua 'Slender Silhouette'

   De Liquidambar styraciflua 'Slender Silhouette' is een zuilvormige amberboom. De boom kan een hoogte bereiken van tien meter, maar wordt niet breder dan twee meter waardoor hij ook prima in de kleine tuin past.

   €99,95
   200 - 400 cm
  • Cupressus sempervirens 'Pyramidalis'

   De Cupressus sempervirens 'Pyramidalis', de Italiaanse cipres, is een zuilvormige conifeer met groene, geschubde bladeren. Hij behoudt ook zijn bladeren in de winter en zorgt voor een groen accent in elke tuin!

   €39,95
   100 - 225 cm
  • Malus 'Red Sentinel'

   De Malus 'Red Sentinel' is een zuilboom met sierappels. De boom heeft een smalle, opgaande groei. De 'Red Sentinel' is een sierappel die dieprood van kleur is en tot in de winter aan de boom blijft zitten.

   €84,95
   300 - 400 cm
  • Amelanchier 'Rainbow Pillar' Krentenboom

   De Amelanchier 'Rainbow Pillar' is een nieuw ras van de krentenboom. Deze boom heeft een smalle groeiwijze en is daardoor geschikt voor elke tuin. De 'Rainbow Pillar' heeft prachtige witte bloesem in het voorjaar.

   €119,95
   200 - 300 cm
  • Cupressus arizonica 'Fastigiata'

   De Cupressus arizonica 'Fastigiata', de Amerikaanse cipres, is een zuilvormige conifeer met geschubde, blauwgrijze bladeren. Hij behoudt ook zijn bladeren in de winter en zorgt voor een groen accent in elke tuin!

   €24,95
   100 - 225 cm
  • Amelanchier alnifolia 'Obelisk'

   De Amelanchier alnifolia 'Obelisk' is een boom voor elk seizoen! Het krentenboompje bloeit in het voorjaar met hagelwitte bloesem, krijgt in de zomer rode bessen en heeft een prachtige verkleuring in de herfst.

   €127,95
   300 cm
  • Fagus sylvatica 'Dawyck Purple'

   De Fagus sylvatica 'Dawyck Purple' is een variant van de beuk. Deze boom heeft echter een smalle zuilvormige groeiwijze. De 'Dawyck Purple' loopt uit met dieprood blad dat in de zomer roodbruin kleurt.

   €119,95
   200 - 400 cm
  • Acer platanoides 'Crimson Sentry' - laagstam

   De Acer platanoides 'Crimson Sentry' is een mooie zuilboom op laagstam. De boom is een prachtige sierboom met zijn donkerrode bladeren. De rode esdoorn is verkrijgbaar in verschillende hoogtes.

   €84,95
   200 - 500 cm
  • Acer campestre 'Huibers Elegant'

   De Acer campestre 'Huibers Elegant' is een Spaanse Aak met een smalle groeiwijze. De boom heeft een dichte kroon en is geschikt voor middelgrote tot grote tuinen.

   €84,95
   200 - 600 cm
  • Acer platanoides 'Columnare'

   De Acer platanoides 'Columnare' is een zuil esdoorn op hoogstam. Het is een smalle groeier die op latere leeftijd iets breder uitgroeit. De boom loopt in het voorjaar uit met oranjerood blad.

   €79,95
   200-600 cm
  • Carpinus betulus 'Fastigiata' - hoogstam

   De Carpinus betulus 'Fastigiata' is een haagbeuk die groeit in zuilvorm. De boom is goed te plaatsen in grote en kleine tuinen!

   €84,95
   200 - 500 cm
  • Prunus serrulata 'Amanogawa'

   De Prunus serrulata 'Amanogawa' is een Japanse sierkersboom met van nature een zuilvormige groeiwijze. Hij krijgt een maximale hoogte van drie tot vijf meter en past goed in de kleine tuin.

   €74,95
   200 - 500 cm

Bomen makkelijk online bestellen? Fleur.nl

Bestel makkelijk je tuinplanten en bomen bij fleur.nl 

Zuilvorm bomen
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2020 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce