Fleur.nl

Winkelwagen

  • Cupressus sempervirens 'Pyramidalis'

   De Cupressus sempervirens 'Pyramidalis', de Italiaanse cipres, is een zuilvormige conifeer met groene, geschubde bladeren. Hij behoudt ook zijn bladeren in de winter en zorgt voor een groen accent in elke tuin!

   €29,95
   100 - 225 cm
  • Liquidambar styraciflua 'Slender Silhouette'

   De Liquidambar styraciflua 'Slender Silhouette' is een zuilvormige amberboom. De boom kan een hoogte bereiken van tien meter, maar wordt niet breder dan twee meter waardoor hij ook prima in de kleine tuin past.

   €99,95
   200 - 400 cm
  • Amelanchier 'Rainbow Pillar' Krentenboom

   De Amelanchier 'Rainbow Pillar' is een nieuw ras van de krentenboom. Deze boom heeft een smalle groeiwijze en is daardoor geschikt voor elke tuin. De 'Rainbow Pillar' heeft prachtige witte bloesem in het voorjaar.

   €119,95
   200 - 300 cm
  • Cupressus arizonica 'Fastigiata'

   De Cupressus arizonica 'Fastigiata', de Amerikaanse cipres, is een zuilvormige conifeer met geschubde, blauwgrijze bladeren. Hij behoudt ook zijn bladeren in de winter en zorgt voor een groen accent in elke tuin!

   €24,95
   100 - 225 cm
  • Amelanchier alnifolia 'Obelisk'

   De Amelanchier alnifolia 'Obelisk' is een boom voor elk seizoen! Het krentenboompje bloeit in het voorjaar met hagelwitte bloesem, krijgt in de zomer rode bessen en heeft een prachtige verkleuring in de herfst.

   €127,95
   300 cm
  • Prunus serrulata 'Amanogawa'

   De Prunus serrulata 'Amanogawa' is een Japanse sierkersboom met van nature een zuilvormige groeiwijze. Hij krijgt een maximale hoogte van drie tot vijf meter en past goed in de kleine tuin.

   €74,95
   200 - 500 cm
  • Malus 'Red Sentinel'

   De Malus 'Red Sentinel' is een zuilboom met sierappels. De boom heeft een smalle, opgaande groei. De 'Red Sentinel' is een sierappel die dieprood van kleur is en tot in de winter aan de boom blijft zitten.

   €84,95
   300 - 400 cm
  • Carpinus betulus 'Fastigiata' - laagstam

   De Carpinus betulus 'Fastigiata' is een haagbeuk die groeit in zuilvorm. De boom is goed te plaatsen in grote en kleine tuinen!

   €79,95
   200 - 500 cm
  • Fagus sylvatica 'Dawyck Purple'

   De Fagus sylvatica 'Dawyck Purple' is een variant van de beuk. Deze boom heeft echter een smalle zuilvormige groeiwijze. De 'Dawyck Purple' loopt uit met dieprood blad dat in de zomer roodbruin kleurt.

   €119,95
   200 - 400 cm
  • Liriodendron tulipifera 'Fastigiata'

   De Liriodendron tulipifera 'Fastigiata' is een Tulpenboom die als zuilvorm groeit. In vergelijking met andere tulpenbomen bloeit deze pas op latere leeftijd en minder rijk. Door de zuilvorm past hij ook goed in de kleinere tuinen!

   €99,95
   200 - 400 cm
  • Ulmus hollandica 'Wredei'

   De Ulmus hollandica 'Wredei' is een decoratieve boom met zijn geelgroene bladeren. De boom heeft een zuilvormige groei en blijft smal, maar op latere leeftijd begint hij breder te worden.

   €79,95
   200 - 400 cm
  • Acer platanoides 'Crimson Sentry' - laagstam

   De Acer platanoides 'Crimson Sentry' is een mooie zuilboom op laagstam. De boom is een prachtige sierboom met zijn donkerrode bladeren. De rode esdoorn is verkrijgbaar in verschillende hoogtes.

   €84,95
   200 - 500 cm

Zuilvorm boom online bestellen bij Fleur.nl 

Zuilbomen zijn geschikt voor elke tuin. Waarom zou je een zuilvorm boom aanschaffen? Deze soort bomen hebben weinig onderhoud nodig en nemen ook weinig ruimte in beslag. De zuilboom begint populair te worden in Nederlandse tuinen! Ze zijn mooi om te planten als solitair, maar kunnen ook in een rij aangeplant worden bij een laan. 

Zuilboom voor de kleine tuin

Omdat zuilbomen een smalle groei hebben, zijn ze vrijwel altijd ook geschikt voor kleinere tuinen. De meest bekende zijn de zuilbeuk (rood of groen blad), zuilamberboom en de goudiep. Het zijn trage groeiers en ze nemen dus weinig ruimte in beslag. 

Verschillende zuilbomen hebben ook een hogere sierwaarde doordat ze bloesem hebben. Zo is er de zuil sierkers, zuil krentenboompje en zuil tulpenboom

Wanneer zuilboom planten en snoeien?

Een zuilboom kan het hele jaar door worden geplant. Alleen bij een periode van vorst is het niet aan te raden want de grond is te hard. Verder is een jaarlijkse snoei voor de meeste bomen voldoende. Ze groeien langzaam en zullen dus niet snel uit vorm groeien. Snoeien kan aan het begin van de wintermaanden of in de zomer. Dit is per boom afhankelijk. Kijk voor de specificaties bij de betreffende boom. 

Zuilboom gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw gewenste boom uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 45 euro is) bij je thuisbezorgd. Alle bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Bij de bomen heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

Zuilvorm bomen
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2020 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce