Fleur.nl

Winkelwagen

  • Aglaonema 'Cherry Baby'

   De Aglaonema 'Cherry Baby' komt van oorsprong uit Oost-Azië. Het is een plant met een prachtige bladtekening en is makkelijk te verzorgen.

   €13,95
   30 cm 12 cm
  • Aglaonema 'Jungle Red'

   De Aglaonema 'Jungle Red' komt van oorsprong uit Oost-Azië. Het is een plant die een prachtige bladtekening heeft en zeer makkelijk te verzorgen.

   €12,95
   35 cm 12 cm
  • Aglaonema 'Silver Bay'

   De Aglaonema 'Silver Bay' is een makkelijke plant om te verzorgen en wordt ook wel gezien als de ideale kantoorplant.

   €26,95
   65 cm 24 cm
  • Aglaonema Stripes in Elho Pure Soft hoog Ø 30 cm

   De Aglaonema Stripes komt van oorsprong uit Oost-Azië. Het is een plant die een prachtige bladtekening heeft en zeer makkelijk te verzorgen. Opgemaakt in een Elho Pure Soft sierpot.

   €89,95
   110 cm 30 cm
  • Aglaonema 'Silver Queen'

   De Aglaonema 'Silver Queen' is een makkelijke plant om te verzorgen en wordt ook wel gezien als de ideale kantoorplant.

   €19,95
   60 cm 17 cm
  • Aglaonema Stripes

   De Aglaonema Stripes komt van oorsprong uit Oost-Azië. Het is een plant die een prachtige bladtekening heeft en zeer makkelijk te verzorgen.

   €29,95
   80 cm 24 cm
  • Aglaonema 'Cherry Baby' in Greenville Round Ø 19 cm

   De Aglaonema 'Cherry Baby' komt van oorsprong uit Oost-Azië. Het is een plant met een prachtige bladtekening en is makkelijk te verzorgen. Opgemaakt in een stijlvolle Elho Greenville pot met waterreservoir!

   €24,95
   30 cm 19 cm
  • Aglaonema 'Zebra Feathers'

   De Aglaonema 'Zebra Feathers' is een makkelijke plant om te verzorgen en wordt ook wel gezien als de ideale kantoorplant.

   €22,95
   40 cm 19 cm
  • Aglaonema 'Maria'

   De Aglaonema 'Maria' is een makkelijke plant om te verzorgen en wordt ook wel gezien als de ideale kantoorplant.

   €19,95
   50 cm 21 cm
  • Aglaonema 'Key Lime'

   De Aglaonema 'Key Lime' is een makkelijke plant om te verzorgen en wordt ook wel gezien als de ideale kantoorplant.

   €34,95
   75 cm 24 cm
  • Aglaonema 'Freedman'

   De Aglaonema 'Freedman' is een makkelijke plant om te verzorgen en wordt ook wel gezien als de ideale kantoorplant.

   €34,95
   70 cm 24 cm
  • Aglaonema Stripes in Capi Urban Smooth Ø 35 cm

   De Aglaonema Stripes komt van oorsprong uit Oost-Azië. Het is een plant die een prachtige bladtekening heeft en zeer makkelijk te verzorgen. Opgemaakt in een Capi Urban sierpot.

   €74,95
   80 cm 35 cm
  • Aglaonema 'Salmon Fantasy'

   De Aglaonema 'Salmon Fantasy' komt van oorsprong uit Oost-Azië. Het is een plant die een prachtige bladtekening heeft en zeer makkelijk te verzorgen.

   €44,95
   55 cm 19 cm
   Uitverkocht

Schitterende bladplant met eenvoudige verzorging? Aglaonema kopen

Een Aglaonema kopen doe je niet alleen voor de fantastische looks, maar ook voor de weinig eisende verzorging. De Grieks botanische benaming van deze eenzaadlobbige plant is een samenvoeging van ‘aglaos’ (schitterend) en ‘nema’, wat draad betekent. Laatstgenoemde refereert aan de meeldraden. De Aglaonema komt oorspronkelijk uit Oost-Azië. Daar groeit de plant in de vochtige en schemerige wouden van onder andere de Filippijnen, Indonesië en Thailand. Deze kamerplanten zijn dus wel gewend aan wat schaduw.

Aglaonema bestellen

Bij Fleur.nl kun je nu heel eenvoudig online je eigen Aglaonema bestellen. Bovendien heb je hierbij een ruime keuze. In ons assortiment vind je de Aglaonema Mara, de Zilver Baai, de Kay Lyme en de Zilver Maan. Stuk voor stuk schitterend om te zien en gemakkelijk te verzorgen. Doordat de Aglaonema een zogeheten ‘groene plant’ is, past deze plantsoort in vrijwel ieder interieur. Door middel van de potkeuze kun je dan een extra sfeervol accent aan je living geven, voor de volledige match bij je woonstijl. Kies bijvoorbeeld voor Aglaonema Zilver Baai in Elho pot. Uiteraard vind je ook diverse andere potstijlen in ons bloempotten assortiment.

Verzorging Aglaonema

We noemden het al, de verzorging van de Aglaonema is heel gemakkelijk. De plant houdt van een hoge luchtvochtigheid dus geef de Aglaonema regelmatig water. Het maakt overigens niet uit als je een keer vergeet om de plant water te geven. Sowieso in de winter is de waterbehoefte al minder. Geef haar van april tot en met september iedere twee weken een scheutje ‘Groene Planten’ van Pokon. Je plaatst de Aglaonema het beste in een lichte omgeving, hoewel de plant ook in schaduw prima gedijt.  Daarbij heeft de Aglaonema een luchtzuiverende werking en een algeheel positief effect op je directe omgeving.

Aglaonema
Onze merken

Socialmedia