Fleur.nl

Winkelwagen

  • Aglaonema Maria

   Eenvoudig en snel een Aglaonema Maria online bestellen? Fleur.nl

   €19,95
   60 cm 24 cm
  • Aglaonema Silver Bay

   Aglaonema Silver Bay eenvoudig en snel online bestellen? Fleur.nl

   €19,95
   75 cm 24 cm
  • Aglaonema Maria Cristina

   Aglonema Maria Cristina eenvoudig en snel online bestellen? Fleur.nl

   €19,95
   80 cm 24 cm
  • Aglaonema Key lyme

   Aglaonema Key Lyme eenvoudig online bestellen? Fleur.nl

   €26,95
   80 cm 24 cm
  • Aglaonema zilver Maan

   Aglaonema zilver Maan eenvoudig en snel online bestellen? Fleur.nl

   €19,95
   75 cm 24 cm

Schitterende bladplant met eenvoudige verzorging? Aglaonema kopen

Een Aglaonema kopen doe je niet alleen voor de fantastische looks, maar ook voor de weinig eisende verzorging. De Grieks botanische benaming van deze eenzaadlobbige plant is een samenvoeging van ‘aglaos’ (schitterend) en ‘nema’, wat draad betekent. Laatstgenoemde refereert aan de meeldraden. De Aglaonema komt oorspronkelijk uit Oost-Azië. Daar groeit de plant in de vochtige en schemerige wouden van onder andere de Filippijnen, Indonesië en Thailand. Deze kamerplanten zijn dus wel gewend aan wat schaduw.

Aglaonema bestellen

Bij Fleur.nl kun je nu heel eenvoudig online je eigen Aglaonema bestellen. Bovendien heb je hierbij een ruime keuze. In ons assortiment vind je de Aglaonema Mara, de Zilver Baai, de Kay Lyme en de Zilver Maan. Stuk voor stuk schitterend om te zien en gemakkelijk te verzorgen. Doordat de Aglaonema een zogeheten ‘groene plant’ is, past deze plantsoort in vrijwel ieder interieur. Door middel van de potkeuze kun je dan een extra sfeervol accent aan je living geven, voor de volledige match bij je woonstijl. Kies bijvoorbeeld voor Aglaonema Zilver Baai in Elho pot. Uiteraard vind je ook diverse andere potstijlen in ons bloempotten assortiment.

Verzorging Aglaonema

We noemden het al, de verzorging van de Aglaonema is heel gemakkelijk. De plant houdt van een hoge luchtvochtigheid dus geef de Aglaonema regelmatig water. Het maakt overigens niet uit als je een keer vergeet om de plant water te geven. Sowieso in de winter is de waterbehoefte al minder. Geef haar van april tot en met september iedere twee weken een scheutje ‘Groene Planten’ van Pokon. Je plaatst de Aglaonema het beste in een lichte omgeving, hoewel de plant ook in schaduw prima gedijt.  Daarbij heeft de Aglaonema een luchtzuiverende werking en een algeheel positief effect op je directe omgeving.

Aglaonema
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2020 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce