Fleur.nl

Winkelwagen

  • Aloe Vera plant

   De Aloe Vera kamerplant online kopen en bij Fleur.nl. De Aloe Vera kamerplant heeft mooie verdikte bladeren, met sappen die een genezende werking hebben. De Aloe Vera is een gemakkelijk te verzorgen kamerplant.

   €12,95
   40 cm 14 cm
  • Aloe Vera plant small

   Aloe Vera eenvoudig en snel online bestellen? Fleur.nl

   €9,95
   20 cm 17 cm
  • Aloe Vera plant XL

   Aloe Vera eenvoudig en snel online bestellen? Fleur.nl

   €49,95
   75 cm 24 cm

Geneeskrachtige Aloë Vera kopen

Aloë Vera kopen in de winkel? Welnee, je kan makkelijk en snel online kamerplanten kopen. Met de Aloë Vera planten uit het Fleur.nl assortiment haal je je eigen helende sap in huis. Bovendien is de plant een schitterende eyecatcher. Aloë Vera komt oorspronkelijk uit zowel Afrikaanse landen als het Caribische gebied. De vetplant heeft gerafelde stelen met een groenblauwachtige kleur. Deze stelen staan aan de kransbasis van waaruit de Aloë Vera plant groeit. De verdikte bladeren staan wijduit en hebben aan het einde de typerende scherpe punten. De bekendste eigenschap van Aloë Vera is natuurlijk het sap van de bladeren. Dit sap heeft een genezende werking. Hiermee worden onder andere schaafwonden en blaren gedesinfecteerd.

Sfeervolle Aloë Vera

Bij Fleur.nl kun je heel eenvoudig online je eigen Aloë Vera bestellen. Binnen 1 tot 2 werkdagen heb je dan al deze fantastische plant in huis. Door het bijzondere groenblauwe kleurensemble past de Aloë Vera plant bovendien bij iedere woonstijl. Naast de traditionele Aloë Vera plantlook, hebben wij ook de Aloë Vera plantsoort met witte stippeltjes in huis. De bladeren van dit type hebben een andere vorm, staan dichter opeen en rechterop. Het plantgeheel oogt hierdoor compacter. De genezende sappen haal je echter het beste uit de traditionele Aloë Vera planten.

Verzorging van de Aloë Vera plant

De verzorging van de Aloë Vera plant is heel gemakkelijk. De plant vraagt maar weinig water. Van april tot en met oktober dien je de Aloë Vera net genoeg water te geven om uitdroging van de wortelkluit te voorkomen. Na oktober kun je de waterhoeveelheid nog verder terugbrengen. Gebruik een vochtmeter als indicator voor het water geven. Deze dient een paar dagen rood te staan alvorens de Aloë Vera plant opnieuw water te geven. Aloë Vera gedijt verder het beste op een zonnige plaats. Bestel ook de groene planten voeding mee voor je Aloë Vera. Naast deze excotische planten voor binnen hebben we ook een mooi assortiment exotische fruitbomen.
Aloe Vera
Onze merken

Socialmedia