Fleur.nl

Winkelwagen

  • Bamboo Giant XXL - kunstplant

   Deze Bamboo Giant XXL kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €314,95
   270 - 300 cm
  • New Japanese Bamboo - kunstplant

   De New Japanese Bamboo kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €99,95
   110-140 cm
  • Bamboo Large - kunstplant

   De Bamboo kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €124,95
   150 - 180 cm
  • New Giant Bamboo - kunstplant

   De New Giant Bamboo kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €139,95
   150-240 cm
  • Japanese Oriental Bamboo - kunstplant

   De Japanese Oriental Bamboo kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €84,95
   90-120 cm
  • New Japanese Bamboo Large - kunstplant

   De New Japanese Bamboo Large kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €229,95
   170-230 cm
  • New Natural Bamboo - kunstplant

   De New Natural Bamboo kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €189,95
   150 - 210 cm
  • New Giant Bamboo Big Leaf - kunstplant

   De New Giant Bamboo Big Leaf kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €329,95
   240-270 cm
  • Bamboo Small - kunstplant

   Deze Bamboo Small kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €89,95
  • New Natural Bamboo XL - kunstplant

   De New Natural Bamboo XL kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €474,95
   300 cm
  • New Bamboo Elegant - kunstplant

   De New Bamboo Elegant kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €204,95
   260 cm
  • New Bamboo Big Leaf - kunstplant

   De New Bamboo Big Leaf kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €459,95
   270-300 cm
  • Japanese Oriental Bamboo Large - kunstplant

   De New Japanese Bamboo Large kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €174,95
   150-180 cm
  • Japanese Bamboo Large - kunstplant

   De Japanese Bamboo Large kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €184,95
   170-230 cm
Kunstbamboe
Onze merken

Socialmedia