Fleur.nl

Winkelwagen

  • Bamboo Wild Grass - kunstplant

   Deze Bamboo Wild Grass kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €26,95
   95-145 cm
  • Pennisetum Woodside - kunstplant

   Pennisetum Woodside - kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €84,95
   55 cm 85 cm
  • Zebra Gracilis Grass - kunstplant

   Deze Zebra Gracilis Grass kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €24,95
   90-120 cm
  • Foxtail Wild Grass - kunstplant

   Deze Foxtail Wild Grass kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €19,95
   60-140 cm
  • Grass Foxtail Bush Yellow - kunstplant

   Deze Grass Foxtail Bush Yellow kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €49,95
   60 cm
  • Grass Coral Red - kunstplant

   Deze Grass Coral Red kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €99,95
   120 cm
  • Carex Grass - kunstplant

   De Carex Grass kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €54,95
   90-150 cm
  • Grass Reed - kunstplant

   De Grass Reed kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €104,95
   120-180 cm
  • Onion Star Grass - kunstplant

   Onion Star Grass - kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €39,95
   80 cm 105 cm
  • Miscanthus Gold Grass - kunstplant

   De Miscanthus Gold Grass kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €59,95
   85-125 cm
  • Grass Coral Cream - kunstplant

   Deze Grass Coral Cream kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €99,95
   120 cm
  • Pennisetum Woodside Large - kunstplant

   Pennisetum Woodside - kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €119,95
   100 cm 115 cm
  • Fountain Onion Grass - kunstplant

   Fountain Onion Grass - kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €34,95
   65 cm 85 cm
  • Fountain Autumn Grass - kunstplant

   Fountain Autumn Grass - kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €19,95
   50 cm 65 cm 75 cm 85 cm
  • Grass Onion Brown - kunstplant

   De Grass Onion Brown kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €64,95
   50-70 cm
  • Wild Grass - kunstplant

   Deze Wild Grass kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.

   €39,95
   70 cm
Kunstgras
Onze merken

Socialmedia