Fleur.nl

Winkelwagen

  • Pennisetum setaceum 'Rubrum'

   De Pennisetum setaceum 'Rubrum' is een rijkbloeiende plant met donkerrode pluimen. De 'Rubrum' onderscheidt zich van andere soorten van het Lampenpoetsergras door haar donkerrode bladeren. Het siergras geeft een kleurrijk accent aan jouw tuin.

   €7,99
   20 - 40 cm
  • Miscanthus sinensis 'Gracillimus'

   De Miscanthus sinensis 'Gracillimus' kenmerkt zich door haar compacte pollen waarbij het blad lichtelijk overhangt. Dit siergras geeft een sierlijke uitstraling aan jouw tuin.

   €3,99
   5 - 100 cm
  • Miscanthus sinensis 'Zebrinus'

   De Miscanthus sinensis 'Zebrinus' is te herkennen aan het groene blad met horizontale gele strepen. In het najaar bloeit het siergras met bruine pluimen. De Zebrinus zorgt voor een vrolijke uitstraling bij jou in de tuin.

   €3,99
   5 - 100 cm
  • Liriope muscari 'Moneymaker'

   De Liriope muscari 'Moneymaker' heeft groene bladeren en in de nazomer violetblauwe bloemaartjes. Het is een mooi siergras die goed als bodembedekker gebruikt kan worden.

   €2,95
   5 - 20 cm
  • Cortaderia selloana 'Pumila'

   Heb je een kleine tuin, maar wil je wel graag een Cortaderia selloana in je tuin? Dan is de Cortaderia selloana 'Pumila' geschikt voor jou. Dit siergras blijft namelijk kleiner dan de andere soorten van de Cortaderia selloana, maar heeft ook de prachtige,

   €15,99
   20 - 60 cm
  • Pennisetum alopecuroides 'Little Bunny'

   De Pennisetum alopecuroides 'Little Bunny' bloeit vanaf augustus met borstelige witte tot bruine aren die boven het groene grasachtige blad uitsteken. De bodembedekker houdt van warmte en staat daarom graag op de zonnige plekjes in jouw tuin.

   €1,59
   10 - 30 cm
  • Miscanthus sinensis 'Graziella'

   De Miscanthus sinensis 'Graziella' kenmerkt zich door haar compacte pollen waarbij het blad lichtelijk overhangt. In het najaar pronkt de 'Graziella' met witte pluimen. Al met al geeft dit siergras een sierlijke uitstraling aan jouw tuin.

   €3,99
   5 - 100 cm
  • Carex foliosissima 'Irish Green'

   De Carex foliosissima 'Irish Green' is een siergras dat als bodembedekker gebruikt kan worden. De 'Irish Green' geeft gedurende het hele jaar een groene uitstraling aan jouw tuin.

   €1,59
   10 - 20 cm
  • Cortaderia selloana 'Rosea'

   De Cortaderia selloana 'Rosea' onderscheidt zich van de andere soorten van de Cortaderia selloana door haar roze bloempluimen. Deze bloempluimen steken mooi af tegen het groene blad. Zodoende zorgt dit siergras voor een kleurrijke uitstraling bij jouw in

   €8,99
   20 - 60 cm
  • Miscanthus sinensis 'Flamingo'

   De Miscanthus sinensis 'Flamingo' bloeit in het najaar en winter met rood-roze bloempluimen die lichtelijk overhangen. Daardoor lijken de bloempluimen op flamingo-koppen. De kleuraccenten van dit siergras zorgen voor een rijke aanvulling bij jou in de tui

   €3,99
   5 - 100 cm
  • Miscanthus sinensis 'Silberspinne'

   De Miscanthus sinensis 'Silberspinne' is de grotere variant van de Miscanthus sinensis 'Kleine Silberspinne'. In het najaar en de winter bloeit de 'Silberspinne' met rode tot lichtroze pluimen. Al met al zorgt dit siergras voor een sierlijke uitstraling

   €3,99
   5 - 100 cm
  • Liriope muscari 'Royal Purple'

   De Liriope muscari 'Royal Purple' onderscheidt zich van de andere Liriope muscari doordat de paarse bloemaren van de 'Royal Purple' wat donkerder zijn. De bloei van deze bodembedekker is over het algemeen uitbundig.

   €6,99
   10 - 20 cm

Tuinplanten makkelijk online bestellen? Fleur.nl

Bestel makkelijk je tuinplanten bij fleur.nl 

Siergrassen
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2019 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce