Fleur.nl

Winkelwagen

  • Miscanthus sinensis 'Gracillimus'

   De Miscanthus sinensis 'Gracillimus' kenmerkt zich door haar compacte pollen waarbij het blad lichtelijk overhangt. Dit siergras geeft een sierlijke uitstraling aan jouw tuin.

   €3,99
   5 - 100 cm
  • Liriope muscari 'Moneymaker'

   De Liriope muscari 'Moneymaker' heeft groene bladeren en in de nazomer violetblauwe bloemaartjes. Het is een mooi siergras die goed als bodembedekker gebruikt kan worden.

   €3,49
   5 - 20 cm
  • Gras Festuca glauca 'Intense Blue' M

   De Festuca glauca 'Intense Blue' behoudt gedurende het hele jaar zijn bijzondere blauwe blad, wat alleen in de winter verkleurt naar groen. Zodoende zorgt dit siergras voor een kleurrijke uitstraling in jouw tuin.

   €6,95
   35 cm 17 cm
  • Carex morrowii 'Ice Dance'

   De Carex morrowii 'Ice Dance' is siergras dat gedurende het hele jaar een groene uitstraling geeft aan jouw tuin. Het blad van deze bodembedekker is groen met een witte rand wat deze plant onderscheidt van de andere soorten van de Carex.

   €2,99
   5 - 20 cm
  • Gras Festuca glauca 'Intense Blue' Large

   De Festuca glauca 'Intense Blue' behoudt gedurende het hele jaar zijn bijzondere blauwe blad, wat alleen in de winter verkleurt naar groen. Zodoende zorgt dit siergras voor een kleurrijke uitstraling in jouw tuin.

   €8,99
   50 cm 23 cm
  • Miscanthus sinensis 'Herman Mussel'

   De Miscanthus sinensis 'Herman Mussel' wordt in het Nederlands ook wel Prachtriet genoemd. Dit is een terechte naam, want in het najaar bloeit dit siergras met prachtige crème pluimen. Daarnaast heeft de 'Herman Mussel' sierlijke smalle, grijsgroene blad

   €2,99
   5 - 100 cm
  • Carex morrowii 'Variegata'

   De Carex morrowii 'Variegata' is siergras dat gedurende het hele jaar een groene uitstraling geeft aan jouw tuin. Het blad van deze bodembedekker is groen met een witte rand.

   €2,99
   5 - 20 cm
  • Miscanthus sinensis 'Graziella'

   De Miscanthus sinensis 'Graziella' kenmerkt zich door haar compacte pollen waarbij het blad lichtelijk overhangt. In het najaar pronkt de 'Graziella' met witte pluimen. Al met al geeft dit siergras een sierlijke uitstraling aan jouw tuin.

   €2,99
   5 - 100 cm
  • Pennisetum alopecuroides 'Little Bunny'

   De Pennisetum alopecuroides 'Little Bunny' bloeit vanaf augustus met borstelige witte tot bruine aren die boven het groene grasachtige blad uitsteken. De bodembedekker houdt van warmte en staat daarom graag op de zonnige plekjes in jouw tuin.

   €2,69
   10 - 30 cm
  • Miscanthus sinensis 'Silberspinne'

   De Miscanthus sinensis 'Silberspinne' is de grotere variant van de Miscanthus sinensis 'Kleine Silberspinne'. In het najaar en de winter bloeit de 'Silberspinne' met rode tot lichtroze pluimen. Al met al zorgt dit siergras voor een sierlijke uitstraling

   €3,99
   5 - 100 cm
  • Carex comans 'Milk Chocolate'

   Zoals je geniet van chocolade, kun je genieten van de Carex comans 'Milk Chocolate'. Het siergras heeft met name in de herfst bladeren die de kleur van melkchocolade hebben.

   €6,49
   15 - 30 cm
  • Miscanthus sinensis 'Ferner Osten'

   De Miscanthus sinensis 'Ferner Osten' is een groot siergras waar in het najaar roodpaarse bloempluimen aan verschijnen die geleidelijk verkleuren naar goudbruin. Het onderhoud is eenvoudig. Al met al is het een siergras wat jouw tuin een rijke aanvulling

   €2,49
   5 - 100 cm
  • Pennisetum alopecuroides 'Hameln'

   De Pennisetum alopecuroides 'Hameln' bloeit vanaf de zomer met roodbruine aren die boven het groene, grasachtige blad uitsteken. De bodembedekker houdt van warmte en staat daarom graag op de zonnige plekjes in jouw tuin.

   €14,95
   10 - 75 cm
  • Liriope muscari 'Ingwersen'

   De Liriope muscari 'Ingwersen' onderscheidt zich van de andere Liriope muscari doordat haar bladeren wat fijner ogen dan de andere Liriope muscari en haar bloei over het algemeen uitbundiger is. Vanaf augustus bloeit het siergras met paarse bloemaren die

   €6,99
   10 - 20 cm
  • Arundo donax 'Versicolor'

   De Arundo donax 'Versicolor' is een groot siergras die een rijke aanvulling geeft voor jouw tuin. Gedurende het hele jaar draagt de plant lange groen met wit gestreepte bladeren.

   €23,99
   60 - 80 cm
  • Gras Festuca glauca 'Intense Blue' XL

   De Festuca glauca 'Intense Blue' behoudt gedurende het hele jaar zijn bijzondere blauwe blad, wat alleen in de winter verkleurt naar groen. Zodoende zorgt dit siergras voor een kleurrijke uitstraling in jouw tuin.

   €17,95
   55 cm 30 cm
  • Panicum virgatum 'Dallas Blues'

   De Panicum virgatum 'Dallas Blues' bloeit van augustus tot en met september met paarse pluimen. Maar de blauwgrijze bladkleur maakt dit siergras pas echt bijzonder. Met deze kleur onderscheidt de plant zich van de andere planten bij jou in de tuin.

   €16,99
   60 - 80 cm
  • Ophiopogon 'Albo-Variegata'

   De Ophiopogon 'Albo-Variegata' geeft jaarrond een groene uitstraling aan jouw tuin. Vanaf augustus zorgen de witte bloemetjes die opgevolgd worden door zwarte besjes voor een extra accent aan het siergras.

   €19,99
   20 - 30 cm
  • Miscanthus sinensis

   De Miscanthus sinensis is een groot siergras waar in het najaar witte bloempluimen aan verschijnen. Het onderhoud is eenvoudig. Al met al is het een siergras wat jouw tuin een rijke aanvulling geeft.

   €2,49
   5 - 100 cm
  • Carex morrowii 'Aureovariegata'

   De Carex morrowii 'Variegata' is siergras wat gedurende het hele jaar een groene uitstraling geeft aan jouw tuin. Het blad van deze bodembedekker is groen met een witte rand.

   €4,99
   20 - 50 cm
  • Miscanthus sinensis 'Malepartus'

   De Miscanthus sinensis 'Malepartus' bloeit in het najaar met pluimen die een paar keer verkleuren, namelijk van roodpaars naar goudbruin en vervolgens zilverwit. Gedurende de herfst en winter pronkt het siergras met zijn pluimen, die een sierlijk effect g

   €2,99
   5 - 100 cm
  • Pennisetum alopecuroides

   De Pennisetum alopecuroides bloeit vanaf augustus met borstelige lichtbruin tot roodbruine pluimen die boven het groene grasachtige blad uitsteken. Het siergras houdt van warmte en staat daarom graag op de zonnige plekjes in jouw tuin.

   €5,99
   20 - 40 cm
  • Liriope muscari

   De Liriope muscari heeft vanaf augustus paarse bloemaren die mooi afsteken tegen het diepgroene blad. Het is een prachtig siergras wat goed als bodembedekker gebruikt kan worden.

   €4,99
   10 - 20 cm
  • Carex elata 'Aurea'

   De Carex elata 'Aurea' kenmerkt zich door haar opvallende gele bladeren met groene rand. Dit siergras geeft een frisse uitstraling aan jouw tuin.

   €8,99
   20 - 40 cm

Tuinplanten makkelijk online bestellen? Fleur.nl

Bestel makkelijk je tuinplanten bij fleur.nl 

Siergrassen
Onze merken

Socialmedia