Fleur.nl

Winkelwagen

  • Phyllostachys aureosulcata 'Spectabilis'

   Phyllostachys aureosulcata 'Spectabilis' is één van de sterke bamboesoorten. De bamboe is uitstekend geschikt als solitaire plant, maar kan ook een mooi haag vormen.

   €9,99
   40 - 450 cm
  • Hydrangea 'Strong Annabelle'

   De Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' is de sterkere en mooiere versie van de bekende 'Annabelle' hortensia. Een geweldige aanwinst voor in je tuin!

   €8,95
   30 - 100 cm
  • Prunus laurocerasus 'Etna' op stam

   De Prunus laurocerasus 'Etna' op stam is een mooi bladhoudend boompje met glanzend, donkergroen blad. Bestel hem in onze webwinkel!

   €79,95
   140 - 190 cm
  • Acer palmatum 'Bloodgood'

   De Acer palmatum 'Bloodgood' is een middelgrote Japanse esdoorn met fraai rood blad in voorjaar, zomer én najaar. De perfecte sierheester voor in je tuin!

   €99,95
   100 - 175 cm
  • Fargesia 'Rufa'

   De Fargesia is een niet-woekerende bamboesoort. Zowel in de kleine als grote tuin komt deze bamboe goed tot zijn recht, als haag, in een pot of solitair. De bestverkochte bamboe in Nederland!

   €13,99
   20 - 200 cm
  • Taxus baccata

   De Taxus baccata is een mooie groenblijvende heester, die ook wel Venijnboom wordt genoemd. Doordat Taxushagen langzaam groeien en strak te snoeien zijn, is het een ideale afscheiding voor je tuin.

   €5,95
   40 - 180 cm
  • Hydrangea paniculata 'Pinky Winky'

   De Hydrangea paniculata 'Pinky Winky' is een exclusieve sierheester met roodpaarse takken en roomwitte bloempluimen. Een plant met een zeer hoge sierwaarde!

   €14,95
   40 - 80 cm
  • Rhododendron 'Lavendula'

   De wintergroene Rhododendron 'Lavendula', een compacte dwergstruik, is in het voorjaar rijkelijk gevuld met frisse, lila-lavendelkleurige bloemtuilen, tegen een glimmend groene achtergrond.

   €5,95
   15 - 20 cm
  • Buddleja davidii Free Petite 'Blue Heaven' Vlinderstruik

   Buddleja davidii Free Petite 'Blue Heaven' is een kleine vlinderstruik. Wat de tuinplant zo bijzonder maakt zijn de prachtige paarsblauwe bloemen die vlinders en bijen aantrekken. Ideaal voor een kleine tuin!

   €8,99
   20 - 40 cm
  • Skimmia japonica 'Rubella'

   De Skimmia japonica 'Rubella' krijgt in het najaar roodroze bloemknopjes die in het voorjaar uitbloeien tot geurende, lichtroze bloemetjes. Gedurende het hele jaar zorgt de sierheester voor een groene uitstraling bij jou in de tuin of op het balkon.

   €6,95
   15 - 30 cm
  • Phyllostachys aureosulcata 'Aureocaulis'

   Phyllostachys aureosulcata 'Aureocaulis' is één van de sterke bamboesoorten. De bamboe is uitstekend geschikt als solitaire plant, maar kan ook een mooie haag vormen.

   €14,99
   40 - 400 cm
  • Hydrangea macrophylla 'Forever & Ever' (Wit)

   De Hydrangea macrophylla 'Forever & Ever' (Wit) is een stijlvolle, intens witte boerenhortensia die lang doorbloeit en relatief klein blijft. Een prachtige plant voor in je tuin!

   €24,95
   30 - 50 cm

Informatie over heesters 

Heesters zijn struiken die houtachtige stelen vormen. Heesters zijn een grote groep planten die uit zeer diverse soorten ontstaan. Elke plant heeft zijn eigen groei- en bloeiwijze. Bekende heesters zijn de RhododendronsRozenViburnum en Hortensia

Soorten heesters 

In onze webshop hebben we een groot assortiment aan heesters. Met onze filters kun je een goede keuze maken. Zo heb je de keus uit wintergroene of bladverliezende planten. Je kunt de bloeitijd selecteren en op welke standplaats de heester moet komen te staan. 

Wintergroene heesters behouden hun blad in de winterperiode. Met deze planten heb je ook in de koude maanden nog groen in huis. Populaire wintergroene heesters zijn de Camelia, Skimmia en Rhododendron

Heesters
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2020 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce