Kamerplant

Xanthosoma Lindenii

Engelenvleugel
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 30 cm
Potdiameter 14 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Xanthosoma Lindenii
Xanthosoma Lindenii is een zeer exclusieve plant met unieke bladeren. De groene bladeren hebben spierwitte nerven waardoor het lijkt alsof de bladeren licht geven. 
Lees volledige omschrijving
Pot ø 14cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Zonnig

Specificaties

Standplaats Halfschaduw, Zonnig
Standplaats omschrijving

Zet de Xanthosoma Lindenii op een verlichte plek, maar zorg ervoor dat deze niet in direct zonlicht komt te staan. De plant kan ook prima op een plek met halfschaduw staan. 

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

Geef de Xanthosoma Lindenii tijdens de warme perioden zo'n één tot twee keer per week water. In de winter heeft de plant minder water nodig. De Xanthosoma Lindenii houdt van een hoge luchtvochtigheid en het is daarom goed de plant regelmatig te besproeien. 

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite