Fleur.nl

Winkelwagen

  • Taxus baccata

   De Taxus baccata is een mooie groenblijvende heester, die ook wel Venijnboom wordt genoemd. Doordat Taxushagen langzaam groeien en strak te snoeien zijn, is het een ideale afscheiding voor je tuin.

   €5,95
   40 - 180 cm
  • Taxus baccata 'Fastigiata Aurea'

   De Taxus baccata 'Fastigiata Aurea' wordt gekenmerkt door zijn frisse, geelgroene, en verticale takken. Deze zuilvormige plant is eenvoudig te snoeien en is groenblijvend. Makkelijk bestellen bij Fleur.nl.

   €39,95
   80 - 160 cm
  • Taxus baccata (piramide)

   De Taxus baccata piramide is een sierlijke toevoeging aan je tuin. Een combinatie van deze donkergroene plant met een taxushaag of andere haagplant is goed mogelijk.

   €39,95
   20 - 120 cm
  • Taxus baccata 'Fastigiata'

   De Taxus baccata 'Fastigiata' wordt gekenmerkt door zijn frisse, lichtgroene verticale takken. Deze traaggroeiende zuiltaxus is eenvoudig te snoeien en is groenblijvend. Als solitair een prachtige toevoeging aan jouw wintertuin.

   €21,95
   60 - 200 cm
  • Taxus baccata 'Fastigiata Robusta'

   De Taxus baccata 'Fastigiata Robusta' wordt gekenmerkt door zijn frisse, donkergroene verticale takken. Deze traaggroeiende zuiltaxus is eenvoudig te snoeien en is groenblijvend. Eenvoudig bestellen bij Fleur.nl.

   €36,95
   60 - 200 cm
  • Taxus baccata 'David'

   De Taxus baccata 'David' wordt gekenmerkt door zijn frisse, geelgroene, verticale uitlopers. Zowel solitair als met een paar bij elkaar, is deze plant een mooie decoratie in uw tuin.

   €51,95
   100 - 180 cm

Hagen makkelijk online bestellen? Fleur.nl

Bestel makkelijk je tuinplanten en hagen bij fleur.nl 

Taxus baccata
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2020 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce